Реклама / Ads
0| 3463 |13.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Габрово: Пътят на европейското развитие на България е без алтернатива

.
С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим отговорно за постигането на диалог между институциите. Защото това е пътят към взимането на верните решения за България. Ние ще работим за активна и балансирана външна политика, отстояваща на първо място националния интерес на страната ни. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Габрово по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в града.
 
„Членството на страната ни в Европейския съюз и в НАТО е без алтернатива. Ние ще работим за модернизирането на българската армия и за доближаването на институциите до хората. Държавните институции трябва да бъдат открити, публични и достъпни за всички български граждани“, заяви Цачева.

Тя бе категорична, че ГЕРБ е партията-носителка на европейските ценности, на демокрацията и спазването на върховенството на закона. „Имаме подкрепата на четиримата кметове на всички четири общини в област Габрово, както и на Европейския парламент в лицето на българския евродепутат Андрей Новаков“, обясни Цецка Цачева. Според кандидата на ГЕРБ за президент пътят на европейското развитие на България е единственият правилен път за страната ни. „България има нужда от стабилност заради бъдещето на българските граждани. ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов постигнаха много за всички хора, затова имаме самочувствието да застанем пред вас с лицата си и да поискаме вашата подкрепа. Нека на 6-ти ноември да застанем пред урните и да направим своя избор. Ако вашият избор е номер 17, ние с вицеадмирал Манушев ще връщаме доверието, което сте ни гласували, всеки ден“, подчерта Цачева.

На 6-ти ноември трябва да изберем първата жена президент на България - Цецка Цачева и да дадем висока оценка за правителството на Бойко Борисов, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. „През 2014 г. върнахме страната в единствения възможен път на развитие–европейският. През 2015 година постигнахме историческа победа и създадохме силна местна власт, която да работи в диалог с изпълнителната и законодателната власт“, обясни Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че победата на президентските избори на Цачева и Манушев е важна за стабилността на страната. „За 2017 година на база приходите в бюджета ще бъдат заделени още 1 млрд. лв. за Националната програма за енергийна ефективност. Българското образование е приоритет за правителството през следващата година – българските учители ще получат допълнително223 милиона лева. Затова правилният избор е номер 17 в бюлетината – за достойните президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев“, категоричен бе Цветан Цветанов.  По думите му, Цачева се е утвърдила като истински политик и не се е променила от това, че заема определени високи позиции. „За десет години в политиката Цецка Цачева си остана същата и спазва ангажимента си към българските граждани. Тя ще бъде президент на всички българи – затова се срещаме с хора от цяла България лице в лице“, каза Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни пред жителите на Габрово, че днес са посетили всички общини в областта. „Правим тези срещи с хората в цялата страна, за да се запознаем с проблемите на всички български избиратели. Благодаря на Цветомир Михов, който направи добра организация с всички структури в общините. Кметовете и депутатите от ГЕРБ отстояват вашите интереси и ежедневно работят за всички български общини“, заяви Цветан Цветанов. „Кметът на Габрово Таня Христова днес е в Брюксел, където представлява всички български общини по време на заседание на Комитета на регионите. Това е силата на ГЕРБ-имаме силен глас в Европа, чрез нашите кметове, депутати, министри, чрез премиерът Бойко Борисов. Томислав Дончев е успешният вицепремиер, който винаги е защитавал интереса на габровци и на всички български граждани“, каза още Цветанов пред габровци.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че няма мъжко сърце, което да не трепне като чуе химна на българската армия „Велик е нашият войник“, написан от габровеца Михаил Шекерджиев. „Поклон пред българските войни, обичащи родината си. Поклон пред падналите български войни от 56-ти пехотен полк на връх Каймакчалан – 200 мъже от Габрово и Севлиево.  Вечна славна и вечна памет на героите“, заяви вицеадмирал Манушев. Той призова жителите на Габрово да упражнят правото си на глас, защото предстои важен за България избор. „Трябва да вървим с Европа и с европейските народи напред към по-добро бъдеще. Ще работим за силна, уважавана и мирна България. Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България“, категоричен бе Манушев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3575 |13.10.2016 Цачева в Трявна: Заставаме с открити лица пред хората, защото ги уважаваме . 0| 3366 |13.10.2016 Цачева в Дряново: Доверието на хората се оправдава с дела, а не с думи . 0| 3540 |13.10.2016 Цачева и Манушев ще посетят област Плевен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads