Реклама / Ads
0| 3483 |13.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Ловеч: Правилните решения са взимат в диалог с българските граждани

.
Ловеч
Включихме се в президентската надпревара с отговорността, че трябва да спечелим доверието на всички български граждани, за да защитим спазването на европейските ценности. ГЕРБ върна България в единствения възможен път на развитие – европейският. Страната ни трябва да остане фактор на сигурност и стабилност в региона и в Европа и това е нашата основна кауза.
 
Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на официалното предизборно събитие на ГЕРБ в Ловеч. Тя посочи, че българската нация трябва да бъде единна, за да постига силни резултати. „В Ловеч - градът на възрожденците, които мечтаеха за европейска принадлежност на България и за единство на всички българи, аз заявявам отговорно, че президентът е този, който олицетворява единството на нацията“, каза Цачева. Тя обясни, че ще насърчава и ще изисква завършването на образователната реформа, за да може да бъдат изградени висококвалифицирани кадри. „Винаги съм била отговорна в живота си и в политиката. Знам, че диалогът е в основата на постигане на всяко правилно решение. Ще работим в диалог с всички политически сили, за да издигнем авторитета на държавните институции. Ще се вслушвам в гласа на българите. Интересът на всеки човек трябва и ще бъде защитен. Дълбоко вярвам във върховенството на закона – работила съм за това и ще продължа да го правя“, категорична бе Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се обърна към жителите на Ловеч с благодарност за подкрепата им към ГЕРБ по време на местните избори през 2015 г. „Тази подкрепа даде възможност на правителството на Бойко Борисов да осигури повече приходи в бюджета, на база политическата стабилност през 2017 година са предвидени още 1 мрлд. лева за саниране на многофамилните жилищни сгради в цялата страна. Енергийната ефективност е важна политика за стабилното правителство на Бойко Борисов“, заяви Цветанов. По думите му, зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство и областен координатор на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков има голям принос за реализацията на Националната програма за енергийна ефективност. Цветан Цветанов подчерта, че кметът на Ловеч Корнелия Маринова и всички кметове  в страната получават голяма подкрепа от правителството.
„ГЕРБ има най-достойната президентска двойка в лицето на Цецка Цачева и Пламен Манушев. Те са в реалната политика. Цецка Цачева ще бъде истински обединител на нацията. Тя не се промени към хората за десет години и няма да се промени и след 6-ти ноември, когато ще стане първата жена президент на България. Нейната силна подкрепа е вицеадмирал Пламен Манушев – доказан войн и истински патриот. Гордеем се с тях – затова искаме да получим и вашия кредит на доверие към Цецка Цачева и Пламен Манушев. Трябва да постигнем убедителна победа още на първи тур, за да гарантираме стабилността на държавата“, подчерта Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че българският народ трябва да помни своята история. „Над 500 ловчанлии са загинали през 1916 г. по полята на Добруджа, за да я освободят“, обясни той. Вицеадмирал Манушев призова всички български граждани за подкрепа на изборите. „Не трябва да губим посоката, трябва да продължим с европейското развитие на България. Ще работим за силна, просперираща България. Да направим историческия избор на 6-ти ноември като изберем първата жена президент на България – Цецка Цачева“, каза пред жителите на Ловеч Пламен Манушев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3466 |13.10.2016 Цачева в Габрово: Пътят на европейското развитие на България е без алтернатива . 0| 3576 |13.10.2016 Цачева в Трявна: Заставаме с открити лица пред хората, защото ги уважаваме . 0| 3369 |13.10.2016 Цачева в Дряново: Доверието на хората се оправдава с дела, а не с думи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads