Реклама / Ads
1| 3274 |14.10.2016 Президентски избори 2016

Нинова: Управляващите толкова са притеснени от изборите, че дори спряха работата на парламента

.
„От повече от месец кандидат-президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова обикаля България и впечатлението, което те оставят е топло посрещане, голяма надежда и ентусиазъм за промяна, при това и в хора, които не са членове на БСП. Затова и управляващите са толкова притеснени от изборите, че дори спряха работата на парламента.”
 

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по радио „Фокус”. По думите й той е различен, алтернатива, достоен кандидат за президент и заедно с Илияна Йотова не са част от политическото статукво. „Радев винаги е защитавал националния суверенитет и вярвам, че ще продължава да го прави като президент”, категоричен бе лидерът на социалистите.

 

Корнелия Нинова заяви, че ген. Румен Радев и Илияна Йотова ще спечелят президентските избори. „Те имат много качества, а има и усещане и чувство, желание за промяна, което все по-често виждаме по време на срещите си с хората. Също, грешките на правителството и на Борисов, които са политика на ГЕРБ и няма как тези грешки да не се отразят и върху кандидатурите им. А и ние нямаме никакви съмнения, че ГЕРБ ще правят и изборни манипулации”, категорична бе Нинова. Затова според нея хората искат надежда за промяна и я виждат в кандидатурата на ген. Румен Радев.

 

Корнелия Нинова бе попитана кои според нея са 5-те най-важни приоритета, които всеки президент трябва да следва от началото до края на мандата си. „Борба с корупцията и законност, бежанският проблем, демографията, икономиката, образование, свързано с икономиката”, каза тя.

 

Председателят на БСП коментира и свикването на извънредно заседание на НС днес, по инициатива на БСП, като изрази надежда, че то ще успее да се случи с нужния кворум. „Отиваме на извънредно заседание на НС и ще предложим събранието да прекрати ваканцията си и да започне да работи по бюджетните закони, както и по други много важни теми”, каза още тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3263 |14.10.2016 Нинова: Обединението е възможно само, когато името е България . 0| 3358 |13.10.2016 Радев: Всеки българин трябва да реши дали да има отново президент, който ще е зависим от управляващите . 0| 3358 |12.10.2016 Нинова: БАН е националната институция, която най-ярко олицетворява българския стремеж към знание и напредък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads