Реклама / Ads
0| 3302 |14.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Кнежа: Заедно трябва да продължим стабилността в България

.
Винаги съм била с вас в Кнежа. И на празници, и в делници, и когато е било трудно. Имам доверието на народната партия ГЕРБ. Днес искам и Вашето доверие. Нека да бъдем единни, да бъдем заедно и да продължим стабилността в България.
 

Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жителите на град Кнежа. Цачева, кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП бяха гости на фолклорния фестивал „Празник на царевицата“ в Кнежа.

 

„Ние с Пламен Манушев ще работим за това България да остане фактор на стабилност и сигурност в региона и в Европа. Ще защитаваме интересите на всички български граждани, без значение в коя точка на страната или в чужбина живеят. Ще сме винаги до вас, във всички проблеми“, посочи Цецка Цачева. Тя призова жителите на Кнежа да гласуват с номер 17 в бюлетината, за да бъде гарантирана сигурността на страната ни.

Цачева поздрави по случай Петковден служителите на Института по царевицата, като им се извини, че не е успяла да присъства на 70-годишнината на Института, тъй като точно тогава с колегите си от ГЕРБ е помагала на жителите в Монтанско след големите наводнения.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов поздрави присъстващите хора за провеждането на фолклорния празник, който съхранява българските традиции. „Кметът Илийчо Лачовски е голямо откритие за нас като партия. Вярвам, че и вие сте доволни от него като жители на Кнежа. Неговата кандидатура бе издигната от Цецка Цачева и той спечели. Цачева и ГЕРБ го подкрепяха през цялата изминала година. Илийчо Лачовски и неговите добри политики ще бъдат подкрепяни и от бъдещия президент Цецка Цачева“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ и призова всички български граждани да направят достойния избор с номер 17 в бюлетината.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев поздрави жителите на Кнежа с думите, че трябва да се гордеят като наследници на славните войни от 9-та Плевенска дивизия. „1918 г. вашите дядовци само с една дивизия спират седем дивизии на противника. Те са били славни герои и заслужават нашата почит и признанието на историята. Трябва да се гордеете като техни наследници“, подчерта вицеадмирал Манушев.

 

Според евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел с Празника на царевицата Кнежа и България показват пред Европа, че България е страна с традиции и трудолюбив народ. „Първото ми идване тук през 2011, заедно с Цецка Цачева. Това, което виждам в Кнежа и за което работихме, е утвърждаване на българското земеделие в общата селскостопанска политика на ЕС, работа с земеделските производители и пчелари, за да направим така, че Кнежа и всички земеделски региони в страната да отстояват своето място в Европейския съюз“, подчерта Мария Габриел.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3483 |13.10.2016 Цачева в Ловеч: Правилните решения са взимат в диалог с българските граждани . 0| 3466 |13.10.2016 Цачева в Габрово: Пътят на европейското развитие на България е без алтернатива . 0| 3576 |13.10.2016 Цачева в Трявна: Заставаме с открити лица пред хората, защото ги уважаваме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads