Реклама / Ads
0| 3431 |14.10.2016 Президентски избори 2016

Евелина Апостолова: Цачева и Манушев са най-подготвената кандидат-президентска двойка

.
„На България й е нужен президент, който да е обединител на нацията, да може да защитава българските интереси и да представлява страната ни в международен план“. Това заяви областният ръководител на ЖГЕРБ Пловдив област Евелина Апостолова пред общинската организация на ЖГЕРБ – Раковски. На срещата присъстваха и кметовете на община Раковски и село Белозем – Павел Гуджеров и Иван Тачев.
 
Апостолова бе категорична, че за да продължи европейското развитие на страната е важно всеки да упражни правото си на глас. Областният ръководител на ЖГЕРБ Пловдив област допълни, че гласувайки за кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева „можем да стъпим на още една стабилна основа за просперираща България в Европа“.

 

Евелина Апостолова се срещна и с представители на общинската организация  на ЖГЕРБ – община „Родопи“.  Пред тях тя заяви, че е необходимо хората да бъдат убедени във важността на изборите.  „Те са важни както за всички нас, така и за страната ни, за да продължи България да се развива“, посочи Апостолова. Пред представителите на общинската организация на ЖГЕРБ областният координатор на структурата в Пловдив област заяви категоричната си увереност, че Цецка Цачева и Пламен Манушев са най-подготвената кандидат-президентска двойка, която познава институциите и закона, има опита и знанието и за това ГЕРБ отново ще спечели изборите.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3299 |14.10.2016 Цачева в Кнежа: Заедно трябва да продължим стабилността в България . 0| 3483 |13.10.2016 Цачева в Ловеч: Правилните решения са взимат в диалог с българските граждани . 0| 3465 |13.10.2016 Цачева в Габрово: Пътят на европейското развитие на България е без алтернатива

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads