Реклама / Ads
0| 3175 |14.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов поднесоха цветя пред паметника на загиналите български войни в Тръстеник

.
Кандидатите на ГЕРБ за президент и за вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и областният координатор на ГЕРБ в Плевен Владислав Николов поднесоха цветя пред паметника-костница на загиналите български войни в Първата световна война и в Балканската война в село Тръстеник. Те сведохме глава в знак на почит към делото на славните герои, загинали за България.
 

„И моят прадядо е оставил костите си при Чаталджа, винаги съм била лично съпричастна към почестта и уважението към великите български войни. България трябва да помни историята си и да се гордее със славните победи на нашите предци“, заяви Цецка Цачева пред паметника.

 

„Паметникът-костница в село Тръстеник е уникален и не съм виждал друг такъв в България или по бойните полета, където са воювали нашите славни герои. Горд съм да поднеса цвета пред монумента на войните от 9-та Плевенска дивизия на генерал Вазов. Трябва да уважаваме историята си, да тачим паметта на хората, които са дали живота си за България“, категоричен бе вицеадмирал Пламен Манушев.

 

 „Българската нация трябва да знае и да помни историята си и славните победи, постигнати от великите български войни. Днес, повече от всякога, се нуждаем от обединение на народа ни и стабилна държава. Поклон пред светлата памет на славните герои на България“, каза Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3386 |14.10.2016 Евелина Апостолова: Цачева и Манушев са най-подготвената кандидат-президентска двойка . 0| 3435 |13.10.2016 Цветанов в Дряново: ГЕРБ гради мостове към всички български граждани . 0| 3646 |13.10.2016 Цветанов в Севлиево: Силата на ГЕРБ е, че за нас са българските граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads