Реклама / Ads
2| 5479 |14.10.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Жена с български корени вини Тръмп в сексуално насилие

.
Наташа Стойноф – една от жените, отправили обвинение към кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп в сексуално насилие, е с български корени. Наташа Стойноф е дъщеря на български гражданин. Дълги години тя работи като репортер за известното списание ”People” и редица други американски светски издания.
 
Изпълнявайки служебните си задължения, Наташа редовно се срещала с Тръмп и семейството му. Присъствала дори на сватбата му с Мелания. Била и чест гост в именията на милиардера, включително в Тръмп Тауър в Ню Йорк.

През 2005 г. тя отива в луксозното имение на Тръмп в Палм Бийч, Флорида, за да направи материал по повод първата година от брака му с Мелания.

Журналистическият екип прави кратка почивка по време на интервюто и серията от фотосесии на семейството. Докато Мелания – тогава в напреднала бременност, отива да смени тоалета си, Доналд предлага на Наташа да я разведе из имението. Казва й, че има една "специална и невероятна стая", която непременно трябва да види.

След като двамата влизат вътре, Тръмп изведнъж затръшва вратата и внезапно започва да целува журналистката. "Той ме притисна до стената и буквално пъхна езика си в гърлото ми", спомня си Наташа. Тя започва да се съпротивлява, но се оказва трудно да се откопчи от прегръдките му.

"За щастие, след минута в стаята влезе икономът и каза, че Мелания е готова да продължим с интервюто", продължава разказа си Наташа. Когато се върнали в дневната, репортерката положила огромни усилия да се държи нормално, за да може да довърши работата си.

Тръмп седнал на стола срещу нея и уверено казал: "Нали знаеш, че двамата ще имаме връзка?" и започнал да й разказва в кои скъпи ресторанти ще я заведе. Така било и при аферата му с Марла Мейпълс – втората му съпруга, с която първоначално изневерява на първата – Ивана Тръмп.

"Сексът с Марла тогава беше най-хубавият, който някога съм правил", разказва милиардерът.

При появата на Мелания в помещението, той моментално започва да се държи така, сякаш нищо нередно не се е случило.

Когато се върнала в хотелската си стая, Наташа била обзета от гняв, който постепенно се превърнал в страх. Затова и споделила потресаващата история само с един колега от редакцията на "People", но отказала да я разкаже публично. Поискала от мениджмънта само да я освободи от ангажиментите й, свързани с отразяването на събитията около семейство Тръмп.

Няколко месеца по-късно срещнала Мелания, минавайки покрай Тръмп Тоуър. Вече младата майка я прегърнала и попитала защо вече не посещава дома им. В отговор Наташа само се усмихнала и казала: "И ти ми липсваше".

Сега журналистката решава да разкрие пред света какво е преживяла, защото "Тръмп иска да стане президент на нашата страна". И за да напомни на милиардера, че противно на твърденията му не всички жени, на които е посягал сексуално, са били съгласни с това.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 10689 |08.10.2016 Снимка на български посланик e на фокус в интернет . 0| 8129 |05.10.2016 Гришо, по български: Наказанието на Шарапова бе справедливо . 0| 5167 |02.09.2016 Мелaния Тръмп завежда дела за 150 млн. долара за клевети

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads