Реклама / Ads
0| 3354 |14.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Левски: Ще работя с всички институции и с всички Общини в страната

.
Левски
Радвам се, че съм част от един запомнящ се за град Левски ден и най-вече за живущите в първия саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на откриването на първия саниран блок в град Левски.
 
Цецка Цачева заяви, че като президент ще работи с всички институции и всички български общини в страната, както го е правила и като председател на парламента. „Считам, че всички граждани заслужават по-добра среда и инфраструктура. Това правят през последните години правителството на Бойко Борисов и Парламентарната група на ГЕРБ, това ще правя и аз като президент“, подчерта тя.

Цачева посочи още, че жителите на Левски трябва да са горди и с факта, че през следващата година ще бъдат част от тържествата по повод 120 години  от рождението на Апостола Васил Левски. „Президентът по право приема патронажа на тази годишнина. И аз като бъдещ президент на България на 18 юли 2017 година поемам ангажимент да бъда с гражданите на Левски в чест на Апостола“, обясни Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент бе категорична, че не дели населените места по партийна принадлежност, защото за нея единството на нацията е приоритет. „Обещавам, че няма да се променя, така както не се промених през годините. И ще продължа да работя в интерес на всички български граждани“, каза Цачева.

По време на събитието кметът на община Левски, избрана с листата на БСП, Любка Александрова поздрави Цецка Цачева. Александрова пожела успех от сърце на президентските избори на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и ги призова да защитават българщината докрай като президент и вицепрезидент на България.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3453 |14.10.2016 Цачева в Белене: Ще подкрепям всеки работещ за България и българските граждани проект . 0| 3193 |14.10.2016 Цветанов в Белене: Цачева и Манушев ще гарантират стабилността на България . 0| 3386 |14.10.2016 Цачева в Тръстеник: Ще оправдаем доверието на всички български граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads