Реклама / Ads
0| 3441 |14.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят утре област Велико Търново

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Велико Търново на 15.10.2016 г. /събота/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов и от евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и Ева Паунова.
 

В 08:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще проведат работна среща с директори на училища, директори на детски градини и преподаватели от Великотърновския университет и НВУ. Срещата ще се проведе в хотел „Алегро“ във Велико Търново, ул. „Цар Тодор-Светослав“15.

 

В 10:00 часа те ще се срещнат с жители на Горна Оряховица.  Цачева, Манушев и Цветанов ще присъстват на откриване на лекоатлетически пробег-мемориал „Д. Велиславов-Мики“. С тях ще бъде и кметът на Горна Оряховица Добромир Добрев.

В 11:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще разговарят с граждани на град Елена. Те ще присъстват на официално откриване на V-ия празник на Еленския бут, което ще се състои на площад „Христо Ботев“ в град Елена. Цачева, Манушев и Цветанов ще бъдат придружавани от Дилян Млъзев – кмет на община Елена.

 

В 13:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с работници от „Елит“ АД в Павликени. Те ще посетят промишлените цехове на фирмата, произвеждаща облекла. Срещата ще се проведе на ул. „Илия Златев“57.

 

В 15:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с граждани в Свищов в читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови“, ул. „Д. Хадживасилев“ №2.

 

В 17:40 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще разгледат частично реставрираната крепост на хълм „Трапезица“ в град Велико Търново и ще се срещнат с граждани.

 

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Велико Търново.

 

В 18:30 часа в ДКС „Васил Левски“ на ул. „Краков“№3 председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Велико Търново кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. На събитието ще присъстват народни представители, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

 

Участници в концерта във Велико Търново ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3552 |14.10.2016 Цветанов: Всички кметове признават, че Програмата за енергийна ефективност работи . 0| 3201 |14.10.2016 Цветанов в Белене: Цачева и Манушев ще гарантират стабилността на България . 0| 3377 |14.10.2016 Цветанов в Тръстеник: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са най-подготвеният и достоен тандем за президент и вицепрезидент на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads