Реклама / Ads
0| 3301 |14.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Плевен: Ще поддържам диалога между институциите в интерес на всички граждани

.
Като президент редовно ще бъда в Народното събрание, за да поддържам диалога между всички институции в интерес на всички български граждани. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с медицинската общност, представители на академичните среди, студенти, научни работници и водещи съсловни организации в град Плевен.
 

„Когато получа доверието на българските граждани, ще работя за това образованието да е в основата на всички успехи на нашата нация, ще настоявам д завърши по най-бързия начин образователната реформа, да се стимулират българските учени и българските предприемачи да работят заедно, за да имаме растяща икономика, справедливи доходи и просперитет на държавата“, каза още Цачева. Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че когато говори за национални интереси като президент, думите й ще бъдат чути от партньорите на България в Европа и в света. „Като председател на парламента съм провела десетки международни срещи и винаги на висок глас съм отстоявала позицията на страната ни. Винаги съм търсила общото решение, а не дребните различия“, обясни Цецка Цачева.

 

„Чувам, че съм била разединител. Как можеш да кажеш подобно нещо, след като парламентарната група на собствената ти партия скандира името ми да вляза в пленарна зала, когато има напрежение и трябва да бъде сложен ред, за да продължи работата на парламента“, попита опонентите си задочно Цачева. Тя благодари от сърце на всички представители на културните, образователните, медицинските и академичните среди, които дойдоха да я подкрепят в препълнената зала на Областна администрация Плевен.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че България има нужда от силен тандем като Цецка Цачева и Пламен Манушев, който ще води България по силния път на единението. По думите му, те се нуждаят от силната подкрепа на всички български граждани, за да направят президентската институция силна. „Цецка Цачева гради мостове, тя няма да разделя хората и институциите. Нашите опоненти доказаха, че нямат аргументи, затова се занимават с популизъм и манипулации – нещо, което няма как да видите от нас. За мен е чест да представя Цецка Цачева тук, в нейния роден град - Плевен. Вие я познавате най-добре, затова помогнете да я изберем за президент на България“, призова плевенчани Цветанов.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви пред присъстващите, че България няма правото да изгуби още веднъж посоката на европейския път на развитие. „Време е разединението на нацията ни да спре. Цецка Цачева може да обединява, а за мен ще бъде чест да и помагам във всички сфери, в които мога да бъда полезен“, заяви вицеадмирал Манушев.

 

„От Плевен ще кажем силно „Да!“ за избирането на първата жена президент на България“, каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП  Мария Габриел. Тя изрази увереност, че като президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев ще защитават националния интерес на страната и ще се опират винаги на спазването на европейските ценности. Мария Габриел благодари на плевенчани за силната им гражданска позиция по всички теми от живота на българските граждани.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3342 |14.10.2016 Цачева в Пордим: Трябва да бъдем обединени, за да има стабилност в България . 0| 3542 |14.10.2016 Цветанов в Пордим: Цачева ще е президент на всички граждани . 0| 3441 |14.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят утре област Велико Търново

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads