Реклама / Ads
7| 5316 |14.10.2016 НОВИНИ

Гроздан Караджов: С ГЕРБ сме заедно само на хартия

.
Гроздан Караджов
”Борисов не може да казва ”Довиждане” на реформаторите, защото ние много отдавна сме му го казали. Това беше точката, която счупи доверието между нас. Той няма да получи подкрепа от нас, защото това не е подходът на управление, което сме подписали преди 2 години. Ние сме заедно само на хартия, защото не може да съществуваме като самостоятелна група отделно от тях”, заяви пред Денят ON AIR депутатът от РБ Гроздан Караджов.
 
По думите му реформаторите имат драматични различия с ГЕРБ по ключови политики и тяхната реализация.

"Една държава представлява сериозна политика, която разбива монополитите, която връща парите на хората, няма олигархия, няма картели. Ние свикнахме да слушаме, че една магистрала е успех", посочи той.

Според Караджов логиката реформаторите да застанат зад г-н Трайков е, че РБ, като съвкупност от партии, са търсели "камикадзе", което да отиде на избори и единството е дошло именно там, че трябва да е човек от гражданския съвет. В края на краищата се реши да е Трайчо Трайков.

"Не се прави така. Това заздрави редиците в ГЕРБ, показа се кой е силният в ГЕРБ и целта бе по някакъв начин да се вдигне резултатът на партията. Амбицията им това да се случи на първи тур, е очевидна", категоричен е Караджов.

Според него в политическата е така- "ако нямаш хора, които да ти вярват, по- добре не ходи на избори"

"Тези, които излязохме в опозиция, показахме че не сме доволни от резултата на държавата. Тя не е мръднала нито един ход", посочи депутатът.

Народният представител на реформаторите коментира и квадратчето "Не подкрепям никого"  и каза, че "квадратчето е един действително недействителен глас".

"Колегите от РБ са подписали предложението, но след като е открит проблемът, предлагаме начин да го поправим. Но ГЕРБ отново се инати. Ако хората не ни харесват, искаме да ни го кажат с това квадратче", уточни Караджов.

По думите му следващата седмица НС следва да разгледа няколко теми, а именно действително недействителния вот, проблемите около казуса "Белене", "защото не може пак да няма виновник", както и гласуване лихвата да се намали, защото всеки ден плащаме.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4573 |14.10.2016 Нинова: ГЕРБ ритуално се самоубиха. Закриването на парламента е мракобесие . 4| 4269 |13.10.2016 Гечев: Отменяме ваканцуването на ГЕРБ, да не уреждат изборите . 2| 4215 |12.10.2016 Корнелия Нинова: Страх от опозицията тресе ГЕРБ. Те са национални предатели . 2| 4939 |09.10.2016 Борисов откри кампанията на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads