Реклама / Ads
0| 3428 |15.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Горна Оряховица: Трябва да насърчаваме развитието на спортните таланти

.
Пожелавам успех на най-подготвените участници, защото техните усилия заслужават аплодисментите и признанието на всички нас.
 

Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева при откриването на петото издание на лекоатлетически шосеен пробег – мемориал, в памет на Димитър Велиславов – Мики в Горна Оряховица. Цецка Цачева поздрави  треньорите, обучили младите участници на спортна дисциплина и стремеж към победи. Кандидатът на ГЕРБ за президент благодари и на родителите на над 170 участника от 23 спортни клуба от цяла България за грижите им за развитието на младите спортни таланти.

„За мен е чест, че днес с нас е  българска състезателка по лека атлетика и бивша световна рекордьорка на 800 м от 1973 до 1976 Светла Златева. Нейн треньор е бил великият Димитър Велиславов-Мики. Горд съм, че тук е и Евгени Игнатов - най-добрият български бегач в бягането на средни и дълги разстояния за всички времена. Евгени е национален рекордьор на 1500, 2000, 3000, 5000 и 10 000 м. Той е общински съветник на ГЕРБ в Русе“, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Цветанов обясни, че като е бил дете е  гледал постиженията на Светла Златева и другите славни спортисти на България, запалил се по спорта и е станал лекоатлет. „Дори и да нямам тези големи постижения като тях, спортът ме възпита на това, което е необходимо на всяка личност. Даде ми дисциплина. Спортът калява за нови предизвикателства и прави човек родолюбец. Приветствам всички участващи в пробега, те вече са победители, защото демонстрират воля и спортни умения“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3564 |15.10.2016 Цачева във Велико Търново: Високо ценя ролята на образованието за развитието на обществото . 0| 3493 |14.10.2016 Цачева в Плевен: Подкрепете ни, за да продължи България пътя на европейското си развитие . 0| 3283 |14.10.2016 Цачева в Плевен: Ще поддържам диалога между институциите в интерес на всички граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads