Реклама / Ads
0| 3783 |15.10.2016 Президентски избори 2016

Менда Стоянова пред МГЕРБ: Устойчив растеж на икономиката и ръст на инвестициите – това е резултатът от управлението на правителството на Борисов

.
„Стабилна финансова система, предвидима държавна политика в областта на финансите, устойчив растеж на икономиката и ръст на инвестициите.
 

Това са изводите след първите две години от управлението на ГЕРБ“, каза председателят на Комисията по бюджет и финанси към Народното събрание Менда Стоянова по време на откриването на  Регионалнa aкадемия на МГЕРБ на тема „Европейски възможности пред българските региони“, която се провежда във Велинград. Тя направи анализ  на анализ на фискалната политика , нивото на работната заплата, образованието и трудовите ресурси.  „Младите хора трябва да поемат отговорност за това как ще живеят. В България има възможности, но те няма да дойдат сами до вашия праг. Бъдете активни“, призова Менда Стоянова делегатите от МГЕРБ.

 

„Аз съм сигурен, че младите хора на България имат много потенциал, в който да инвестират и така да бъдат полезни за страната си. Придобитите знания днес,  предайте на младежите от вашите организации, за да мултиплицираме натрупания опит“, заяви  председателят на МГЕРБ Георг Георгиев. Поздрав към участниците отправи и най-младият евродепутат от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков. „Единственият начин да излезем пред хората и да спечелим доверието  им е чрез идеи и реални решения на проблеми, а не чрез лозунги и лъжливи заявления“, каза Андрей Новаков.

 

Областният координатор на ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов заяви: „В нашия регион бяха проведени политики на радикални икономически реформи, свързани с приватизацията, осигуряването на гъвкави пазари на труда, либерализацията на икономиката, привличането на чуждестранни инвестиции, борбата с корупцията и с неефективността на публичния сектор. Младите хора в лицето на нашия авангард МГЕРБ са орисани да продължат през своя жизнен път, започнатото от нас. Вие трябва да се образовате на световно ниво, да намерите своето място в България и на пазара на труда и да имате своя принос в усъвършенстване на икономическите и обществените механизми.“ Поздрав към участниците отправи като домакин  и  кметът на Велинград д-р Костадин Коев. На форума присъстваха още народните представители от област Пазарджик д-р Дончо Баксанов и Димитър Гечев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7592 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2812 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7464 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7688 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads