Реклама / Ads
0| 3404 |15.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева и Манушев разговаряха с десетки жители и гости на Велико Търново

.
Кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и кметът на Велико Търново Даниел Панов се разходиха по Самоводската чаршия във Велико Търново, където се срещнаха на десетки жители и гости на Велико Търново.
 

.  На емблематичната занаятчийска улица в старата столица те разговаряха с хора от Габрово, Шумен, Видин и Силистра. Италиански и френски граждани, които са на посещение във Велико Търново, също пожелаха успех на първата жена президент на България – Цецка Цачева.

Цецка Цачева и Пламен Манушев изразиха възхищението си от Самоводската чаршия, която продължава да пази духа и традициите на старата българска столица. Те посетиха различни занаятчийски работилници, запознаха се с много търговци и майстори в сувенирни магазини и художествени галерии. „Чудесно е, че традициите на народните художествени занаяти са се съхранили и се пресъздават пред жителите и гостите на Велико Търново“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева.         

„Радвам се, че град Велико Търново е пълен с туристи. За мен това, че градът се развива толкова добре е показателно, че Даниел Панов е отличен кмет. Туризмът в България процъфтява – страната ни вече е предпочитана дестинация. Това се дължи на факта, че България е фактор на стабилност и сигурност в региона и в Европа. Доброто развитие на страната ни може да се гарантира, само ако всички български граждани направят правилния избор с номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и Пламен Манушев“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3441 |15.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят Търговище . 0| 3374 |15.10.2016 Цецка Цачева в Свищов: Ще продължим да градим стабилна България . 0| 4546 |15.10.2016 Кметът на Свищов Генчо Генчев от БСП подкрепи кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads