Реклама / Ads
0| 3352 |16.10.2016 Президентски избори 2016

Цветан Цветанов в Попово: ГЕРБ доказа, че е единствената партия, която не разделя хората

.
ГЕРБ доказа, че е единствената партия, която не разделя хората. Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев могат да бъда истински обединители на нацията.
 

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Попово. Той подчерта, че ГЕРБ няма да обиди своите политически опоненти, въпреки че през годините е имало много политици, които са искали да противопоставят обществото чрез откровени лъжи и манипулации. „Нашата цел е да има повече пари в бюджета. Стабилността на страната ни трябва да бъде запазена, за да бъдат осигурени още 1 млрд. лева за продължаването на Националната програма за енергийната ефективност. През 2017 година правителството на Бойко Борисов ще отпусне 223 млн. лв. повече за образование. Това са реалните политики, които правим“, заяви Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ Изборът на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и за вицепрезидент на България ще гарантира стабилност. „Следващият президент на България ще бъде Цецка Цачева. Тя се изгради като държавник и запази най-важното –своя човешки облик. Ще има силна подкрепа в лицето на вицеадмирал Манушев, който е отдал 40 години от живота си за българската армия. Само така ще можем да постигнем просперитет и единение  на нацията“, каза той.

 Високата избирателна активност на 6-ти ноември ще даде възможност президентът да бъде избран с висока обществена подкрепа, обясни oще Цветан Цветанов. „Правим всичко възможно бъдещият президент на страната да посети колкото се може повече населени места и да се срещне лице  в лице с хората. Доверието, което получават днес от жителите на Попово, ще го върнат с работата си в интерес на всички български граждани“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4379 |15.10.2016 Цветанов: Реформаторите се държат неадекватно преди избори . 5| 8522 |13.10.2016 Цветан Василев готов да говори от Белград за събарянето на КТБ . 1| 4503 |07.10.2016 Цветанов: Всеки, дръзнал да извърши престъпление, да знае, че го очаква наказание

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads