Реклама / Ads
0| 3511 |16.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева и Манушев и Цветанов ще посетят област Шумен

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Шумен на 17.10.2016 г./понеделник/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Шумен Любомир Христов и от народния представител Стефан Желев.
 

В 10:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Смядово. Срещата ще се проведе в Музеен комплекс – град Смядово, ул. „Черковна“№4 /централната градска част/. На нея ще бъде и общинският ръководител на ГЕРБ Борислав Борисов.

В 11:40 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с жители на Каспичан в НЧ „Пробуда-1928“, ул. „Мадарски конник“№46. С тях ще бъде народният представител Ралица Тодорова, както и кметът на община Каспичан Милена Недева.

В 13:30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще разговарят с жители на Нови пазар в зрителна зала на НЧ „Христо Ботев-1872“, ул.“Патриарх Евтимий“№1. На срещата ще присъстват Ивайло Камаджиев – кмет на община Нови пазар  и общинският ръководител на ГЕРБ Ангел Куцаров.

В 15:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в село Вълнари, община Никола Козлево. Срещата ще се проведе в читалище „Пробуда-29“, ул. „Христо Ботев“3. На събитието ще присъства Ешреф Реджеб – общински ръководител и кмет на община Никола Козлево.

В 17:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще разговарят с работниците в предприятие „Вива пласт“ в град Шумен, бул. „Ришки проход“ 68А. На срещата ще присъства общинският ръководител Донка Иванова.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Шумен. В 18:30 на площад „Освобождение“ /при лошо време – концертна зала на Общински младежки дом Шумен, ул. „Съединение“105/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Шумен кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

В концерта в             Шумен ще участват Пламен и Иво, Дара и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3510 |16.10.2016 Цецка Цачева в Попово: Да гласуваш ти дава самочувствието, че сам избираш своето бъдеще . 0| 3333 |16.10.2016 Цветан Цветанов в Попово: ГЕРБ доказа, че е единствената партия, която не разделя хората . 0| 3489 |16.10.2016 Цецка Цачева в Опака: В ГЕРБ никога не сме делили хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads