Реклама / Ads
20| 13299 |17.10.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Кънев към Борисов: Абе, „Бай Х***“, ти с кого се държиш така, бе?

.
Радан Кънев
Дали ще има предсрочни избори, е проблем на Борисов, казал е, че ако загуби президентските, ще има парламентарни, но дали може да се вярва на думите му, заяви по НТВ лидерът на ДСБ Радан Кънев. От година насам буксуваме напразно заради облагите на властта - партийния бизнес, смята той.
 
Най-големият грях на РБ е, че той още в изборната нощ през 2014 г. сдаде предизборната си програма. От година насам цялата партия ДСБ няма нищо общо с властта и Борисов, какво са се разбирали, не знам. Всички институции в момента са затънали, президентската институция е единствената надежда. Българите в страната и зад граница трябва да се обединят, естественият национален идеал на България е българите да бъдат прозападно ориентирани, затова хората отиват на запад, не на изток, посочи той.

Отдавна сме призовали колегите си да престанат да се подават на рекетьорство, не може премиерът в пристъп на слабост и паника да нахлуе в парламента и да започне да се кара на друга партия, а после колегите да започнат да му се извиняват. Кунева и Лукарски ли са му виновни за забраната на секциите в чужбина, попита Кънев.

Цачева и Каракачанов си подават топката и на президентските избори, посочи той.

РБ имаше шанс да оцелее в две стъпки - първата е силна обща, мажоритарна кандидатура, която няма да се огъне на рекета на Борисов. Следващата е РБ да се консолидира до ниво на единна организация. В момента Борисов ги вика тези хора като шеф и ги мъмри един по един. Има шанс за блока през достойнство и консолидация. Тези хора трябва да са зад Трайков, а не под Борисов.

Борисов се оказа слаб лидер, беше смачкан от Цветанов, каза той. Извадиха най-слабия си кандидат и започват да си търсят виновници извън себе си. Тези избори са кой ще бие Цецка, който излезе на балотажа срещу нея, ще я бие. Как в средата на кампания ти ще викаш политическите си опоненти, да ги натискаш, възмути се Кънев. Това нещо може да се чуе само в комунизма. И обясни - до там го докара Борисов, ако на балотаж излязат червените, ще имат президент, ако са сините, те ще спечелят срещу Цачева.

"Абе, бай Хуй, ти с кого се държиш така, бе? Това да не ти е махалата, това да не са ти 90-те години", каза в прав текст Кънев. По този повод социалните мрежи изригнаха, а лидерът на ДСБ се извини във Фейсбук на зрителите, но не и за смисъла на казаното.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4733 |10.10.2016 Петър Кънев: Продукти от САЩ и Канада крият опасност за Европа . 2| 5050 |04.10.2016 Радан Кънев: Борисов се върти като пумпал, Цачева лесно се пречупва . 1| 3597 |03.10.2016 Кънев: Борисов очаква от президента да е ”войник на партията”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads