Реклама / Ads
0| 3394 |17.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Смядово: Дребните политически противопоставяния нямат място при отстояването на националните интереси

.
Заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще водим балансирана, но активна външна политика, основана на националния интерес. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на Смядово. „Когато отстояваме интересите си последователно и с аргументи, всяка администрация, било тя българска или европейска, се отваря за нас.
 

Пример за това са издействаните от премиера Бойко Борисов 160 млн. евро за охраната на външната граница на Европейския съюз, както и даването на старт на новата Европейска агенция за гранична и брегова охрана точно в България. Това е доказателството, че страната ни може да има уважението на своите партньори  и заслуженото място сред тях“, каза още Цачева.

 

Цецка Цачева подчерта, че членството на България в ЕС и НАТО  е безалтернативно и тя е гарантът за това. „Така ще се подредим достойно до европейските народи, към които страната ни принадлежи. Диалогът, балансът и единството на нацията ще са основните акценти в работата ми като президент“, каза още тя. Кандидатът на ГЕРБ за президент изрази учудване как може всички европейски държави да признават, че България пази най-надеждно външната граница на ЕС, а политическите опоненти на ГЕРБ в страната да твърдят, че България е „разграден двор“.

 

„Дребните политически противопоставяния нямат място при отстояването на националните интереси. Това не означава да нямаме различия помежду си, напротив – политическият плурализъм в страната е задължителен, но с вицеадмирал Манушев ще се вслушваме в различните мнения, за да успеем да вземаме най-правилните решения“, категорична бе Цецка Цачева.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова жителите на Смядово да подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България с номер 17 в бюлетината. Той изрази увереност, че жителите на Смядово вече са се уверили в резултата от своето доверие към ГЕРБ, с което са направили Иванка Петрова кмет на Смядово. „Промяната, която тя донесе в общината, е видима. Затова съм сигурен, че всички в Смядово ще ни помогнете да изберем Цецка Цачева за първата жена президент на България. Както Иванка работи за промяната на облика на града, за санираните блокове в Смядово, така и Цачева  и Манушев ще защитават интересите на всички български граждани“, каза Цветанов.

 

Вицеадмирал Пламен Маушев заяви, че правилният път за България е евроатлантическият. „Само по този път страната ни може да остане стабилна и развиваща се. Трябва ни съвместна работа с европейските ни партньори и съм сигурен, че в такива ситуации Цецка Цачева може да бъде начело на единния български отбор. Истерията, в която изпадат опонентите ни, не е добра за България. Разединението ни прави слаби, а страната ни е доказала, че когато сме единни, българският глас се чува навсякъде по света“, каза още кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3354 |16.10.2016 Цачева в Търговище: България трябва да остане стабилна в името на сигурността на всички български граждани . 0| 3519 |16.10.2016 Цачева и Манушев и Цветанов ще посетят област Шумен . 0| 3526 |16.10.2016 Цецка Цачева в Попово: Да гласуваш ти дава самочувствието, че сам избираш своето бъдеще

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads