Реклама / Ads
1| 3553 |18.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят утре област Русе

.
за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Русе на 19.10.2016 г. /сряда/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Русе и народен представител Пламен Нунев, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и депутатите Светлана Ангелова и Свилен Иванов.
 

В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разгледат новооткритата спортна зала „Булстрад Арена“, обновения градски спортен комплекс и Музея на спорта в град Русе, булевард „Липник“№3. С тях ще бъде и кметът на Русе Пламен Стоилов.

 

В 10:10 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще се разходят в центъра на град Русе и ще разгледат Еко музея с аквариум и Лапидариум към Регионален исторически музей – Русе, площад „Александър Батенберг“№3. С тях ще бъде и кметът на Русе Пламен Стоилов.

В 11:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят шивашка фирма БТБ „България“ АД в Русе, бул. „България“№125. С тях ще бъде и кметът на Русе Пламен Стоилов.

 

В 12:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Борово. Събитието ще се проведе пред Младежки център на бул. „България“№38 в град Борово. Ще присъства кметът на Борово Валентин Панайотов. Те ще открият Многофункционалния младежки спортен център в Борово на бул. „България“№38.

 

В 12:30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще открият Туристически посетителски център в град Борово, бул. „6-ти септември“№35.

В 13:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще бъдат в град Бяла за среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ. Срещата ще се състои в
„Арена Бяла“, бул. „Стефан Стамболов“№50. С тях ще бъде кметът на Бяла Димитър Славов. В 13:10 те ще открият многофункционална спортна площадка в Начално училище „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Сан Стефано“№50. В 13:40 ще разгледат инфраструктурен проект по „Красива България“ в град Бяла, който е в процес на изграждане – ул. „Цар Симеон“№5.

 

В 14:15 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в село Долна студена, община Ценово на ул. „Хан Аспарух“№26. На срещата ще присъства кметът на Ценово Петър Петров.

В 16:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с жители на Сливо поле в Младежки дом в град Сливо поле ул. „Йордан Лютибродски“№2 /до офиса на ПП ГЕРБ/. С тях ще бъде кметът на Сливо поле Валентин Атанасов.

 

В 18:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят Русенската митрополия на площад „Света Троица“№9 в град Русе.

 

В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Русе. В 18:30 часа на площад „Свобода“ /при лошо време – доходно здание площад „Свобода“№4/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Русе кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

 

Участници в концерта в Русе ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3375 |18.10.2016 Цачева в с. Юпер: С вицеадмирал Манушев ще работим в интерес на всички български граждани . 0| 3511 |18.10.2016 ГЕРБ-Казанлък подкрепиха кандидат-президентската двойка Цачева и вицеадмирал Манушев . 0| 3514 |17.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще посетят област Разград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads