Реклама / Ads
0| 3623 |19.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ, Цветанов и Мария Габриел посетиха Музея на спорта и спортна зала „Булстрад Арена“ в Русе

.
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел разгледаха Музея на спорта в Русе, който е единствен в България. Вчера Музеят на спорта бе открит от министъра на спорта Красен Кралев, кмета на Русе Пламен Стоилов и областния координатор на ГЕРБ и депутат Пламен Нунев.
 

Експозицията включва медали, купи, грамоти, снимки и различни артефакти от историята на спорта в Русе. В музея са представени едни от най-великите спортисти на нашето време, прославяли Русе и страната ни на всички континенти, сред които Анелия Нунева, Евгени Игнатов и много други. Особено впечатление на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ направи портрета на българския лекоатлет с четири сребърни медала на световни и европейски първенства и един бронзов медал на европейско първенство Анелия Нунева, която се е състезавала под номер 17 – същият номер, с който Цецка Цачева и Пламен Манушев ще участват в президентските избори.

Цачева, Манушев, Цветанов и Мария Габриел разгледаха и спортната зала „Булстрад Арена“, изградена по публично-частно партньорство, с държавна и общинска помощ. Това е единственият такъв проект в България, защото водеща роля има частният инвеститор, който има за цел да подпомогне икономическото, културното и социалното развитие на града и региона чрез провеждането на редица спортни и културни мероприятия, които да привлекат интереса не само на български, но и на множество чуждестранни гости. Залата бе открита преди година и половина от премиера Бойко Борисов.

 

„Преди няколко години, по време на предизборната кампанията, когато обявихме, че завършването на "Булстрад Арена" е сред основните ни приоритети, 90 % от хората не вярваха, че това може да се случи. ГЕРБ доказа, че изпълнява ангажиментите си и прави реални политики за хората“, обясни председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3190 |19.10.2016 Цветанов на Градския стадион в Русе: Спортната инфраструктура се обновява . 1| 3535 |18.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят утре област Русе . 0| 3501 |18.10.2016 ГЕРБ-Казанлък подкрепиха кандидат-президентската двойка Цачева и вицеадмирал Манушев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads