Реклама / Ads
0| 3465 |21.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Генерал Тошево: Като президент аз ще се водя от националния интерес на България

.
Дори опонентите на ГЕРБ признават, че правителството на Бойко Борисов постигна стабилност и сигурност в страната ни. От европейските институции също получаваме най-висока оценка. Основната ни цел е силна, стабилна и единна България. Това е важно, за да продължим да бъдем уважавани в региона, в Европа и в света.
 

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Генерал Тошево. Тя обясни, че с вицеадмирал Пламен Манушев ще работят за образована и просперираща нация. „Благодарение на усилията на Министерски съвет и премиера Бойко Борисов днес имаме икономически растеж, имаме над два милиарда излишък в бюджета от борбата с контрабандата. Държавните институции са стабилни и работещи. Всички български граждани трябва да гарантират чрез гласа си правилния път на развитие, по който е поела България“, каза Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ посочи като своя основна цел спазването на върховенството на закона и постигането на справедливост за всички български граждани. „Ще работя за обединението на нацията, защото вярвам, че само когато България е единна, гласът ни ще се чува силно в България. Членството на страната ни в Европейския съюз и НАТО е безалтернативно, но като президент аз ще се водя единствено от националния интерес на България“, подчерта Цецка Цачева.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова жителите на Генерал Тошево да подкрепят партията, която е доказала с реалните си политики, че работи в интерес на всички български граждани. „Най-важната цел за ГЕРБ като управляваща партия е страната ни да бъде сигурна и стабилна. Цецка Цачева и Пламен Манушев с целия си житейски и професионален опит са доказали, че могат да защитават интересите на България“, заяви Цветанов.

 

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев, който е роден в Генерал Тошево, се обърна към съгражданите си с думите, че няма да предаде тяхното доверие. „40 години от живота ми са свързани с армията. Наша основна цел с Цецка Цачева е да постигнем единение, стабилност и сигурност за България. Гласувайте с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември, за да имаме първата жена президент  - Цецка Цачева“, призова хората Манушев. „Нашата кампания цели да защити европейските демократични ценности, но говоренето ни не е насочено срещу Русия“, обясни още вицеадмирал Пламен Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7543 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2795 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7428 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7670 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads