Реклама / Ads
0| 3437 |21.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Шабла: Ние говорим за реални политики, популистките обещания на опонентите ни противоречат на законодателството

.
В момента България има ръст от 3% на икономиката, нисък процент на безработицата, повишава се инвеститорският интерес към страната ни. Всичко това се постигна, благодарение на стабилността на институциите. Това каза пред жителите на Шабла кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева.
 

„Правителството на Бойко Борисов ще продължи да работи активно за развитието на бизнеса, за подобряването на инфраструктурата и за по-добри условия за живот в Северна България. Като президент и вицепрезидент ние с Пламен Манушев ще бъдем гарант за стабилността и сигурността на страната“, подчерта тя.

 

Цецка Цачева обясни, че ще настоява за справедлив съд, добро здравеопазване и образование, както и за достойни условия за живот на хората.  „Ние противодействаме на популизма на нашите опоненти като разговаряме с хората лице в лице, срещаме се с тях честно и открито и говорим за реални политики“, посочи кандидатът на ГЕРБ за президент. Цачева заяви, че за нея и за вицеадмирал Манушев най-важното ще бъде единството на нацията.

 

„Популистките обещания, които дават други кандидати, не могат по никакъв начин да бъдат изпълнени, защото противоречат на законодателството. България трябва да продължи да бъде авторитет както в региона, така и в Европа“, посочи още Цецка Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че ако президентът Цецка Цачева му възложи да работи за българите в чужбина като нейн заместник, той ще направи всичко възможно да бъдат създадени такива условия в страната, които да върнат сънародниците ни в България. „Срещал съм се с много българи, които по една или друга причина живеят и работят извън страната. Знам, че те са убедени патриоти и милеят за България“, каза още вицеадмирал Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3205 |21.10.2016 Цветанов в Шабла: Цачева и Манушев имат опита и човешките качества да бъдат истински обединители на нацията . 0| 3465 |21.10.2016 Цачева в Генерал Тошево: Като президент аз ще се водя от националния интерес на България . 0| 3496 |20.10.2016 Цачева в Силистра: Като президент аз ще бъда гарант за единството на нацията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads