Реклама / Ads
0| 3570 |21.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Варна

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Варна на 22.10.2016 г. /събота/.
 

Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.

В 08:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще присъстват на откриване на паметна плоча по случай 150 години от откриването на първата железопътна линия в България в град Варна. Събитието ще се проведе на Централна ж.п. гара – Варна, пл."Славейков" №1.

В 08:30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще посетят Аксаково, за да се срещнат с жители на общината. Срещата ще се проведе в заседателната зала  на ОбС – Аксаково, в сградата на ОДК, ул. "Слави Дойчев" № 6г.  На нея ще присъства Атанас Стоилов - кмет на община Аксаково.

В 09:20 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с местни производители на пазара в Суворово. Срещата ще се проведе на местния пазар, който се намира на пресечката на ул. "Бузлуджа" и ул. "Клокотница" в град Суворово. Ще присъства Данаил Йорданов – общински ръководител на ГЕРБ в Суворово.

В 10:15 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с обществеността на Вълчи дол в НЧ „Димитър Благоев“, пл. "Хр. Ботев" № 1. На събитието ще присъства Тошко Янев – кмет на община Вълчи дол.

В 11:05 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще разговарят с жители на Ветрино в НЧ "Просвета-1905", с. Ветрино. С тях ще бъде Димитър Димитров- кмет на община Ветрино.

В 12:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Провадия. Срещата ще се проведе пред сградата на Община Провадия, ул. "Дунав" № 39 /при лошо време - зала № 119 на Община Провадия/.  Ще присъства Дияна Агностева - общински ръководител на ПП ГЕРБ-Провадия.

В 13:20 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще разговарят с жители на Дългопол. Срещата ще проведе в Читалище "Никола Йонков Вапцаров“, ул. "Г. Димитров" № 103. На нея ще присъства Георги Георгиев – кмет на община Дългопол.

В 14:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с обществеността в Долни чифлик. Срещата ще се проведе в Читалище "Изгрев-1919 г.“ в град Долни чифлик, ул."Камчия" № 2. На събитието ще присъстват и жители на Бяла, Красимира Анастасова - кмет на Долни чифлик и Анастас Трендафилов - кмет на Бяла.

В 15:30 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят Аврен, за да разговарят с жители на общината. Срещата ще се проведе в Читалище „П.Р.Славейков-1901” – с. Аврен. Ще присъства и Емануил Манолов - кмет на община Аврен.

В 16:20 часа те ще се срещнат с жители на община Белослав в Читалище "Съзнание", ул. "Св. Св. Кирил и Методий" № 7. Ще присъства Деян Иванов - кмет на община Белослав.

В 17:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с обществеността в Девня. Срещата ще се проведе пред сградата на читалище "Просвета" - гр. Девня, бул. "Съединение" 165 /при лошо време в читалище "Просвета"/. С тях ще бъде Свилен Шитов - кмет на община Девня.

В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Варна. В 18:30 часа на площад "Антон Новак" /при лошо време - зала № 1 на Фестивален и конгресен център, бул. "Сливница" №2/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Варна кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта във Варна ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3517 |21.10.2016 Позиция на кандидата на ПП ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева . 0| 3770 |21.10.2016 Джани Питела: Не, госпожо Цачева, социалдемокрацията не е шега работа или празна идея! . 0| 3372 |21.10.2016 Цветанов в Каварна: Цецка Цачева ще спре политическото противопоставяне и напрежението, което генерират опонентите ни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads