Реклама / Ads
0| 3319 |21.10.2016 Президентски избори 2016

Цветан Цветанов в Балчик: Президентските избори ще гарантират стабилността на държавата, която имаме днес

.
Не подценявайте президентските избори, защото те ще дадат допълнителна гаранция за стабилността на държавата, която имаме днес. Добрите проекти на Община Балчик не могат да се реализират без подкрепата на стабилна изпълнителна власт. Когато имаме стабилно правителство, можем действително да правим политики в подкрепа на хората.
 

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията пред жителите на Балчик. „Днес повече от всякога ни трябва единение на нацията. Предизвикателствата пред България са много. Проблемите могат да бъдат преодолени тогава, когато сме единни и защитаваме общата ни цел – националните интереси на България“, заяви той.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че за  десет години в активната политика Цецка Цачева не се е променила нито за миг, а е станала още по-отговорна към всички граждани.  По думите му, няма народен представител и политик, който да не се е вслушвал в нейните думи. „Вицеадмирал Пламен Манушев е дал 40 години от живота си за България – бил е командващ на военноморските сили, заместник-началник на българската армия, истински патриот. Цяла България може да се гордее с такъв човек. Те са най-добрия тандем в предизборната надпревара и ще бъдат следващия президент и вицепрезидент на България. Подкрепете ги с номер 17 в бюлетината“, призова присъстващите Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4995 |21.10.2016 Цачева в Балчик: Опонентите ни се заиграват със страховете на хората – те не могат да бъдат обединители на нацията . 0| 3571 |21.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Варна . 0| 3372 |21.10.2016 Цветанов в Каварна: Цецка Цачева ще спре политическото противопоставяне и напрежението, което генерират опонентите ни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads