Реклама / Ads
10| 8006 |22.10.2016 НОВИНИ

Орешарски едновременно по две телевизии, зее и напада

.
Пламен Орешарски
Кандидатът за президент Пламен Орешарски игра валс по bTV със съпругата си. Дали последен или пореден се разбра от отговорите на въпросите по телевизията. По думите му той е независим кандидат президент, но се радва на подкрепата на ДПС. Бившият премиер обобщи месеците , в които бе премиер и въпреки социологическите проучвания, заяви че е оптимист за президентските избори.
 

Последен или пореден ще е валсът на финансиста в политиката?

Бившият премиер призна, че сам се е обадил на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, за да поиска подкрепа. Той беше категоричен, че тя не е обвързана с условия.

Орешарски отбеляза, че с ДПС не са говорили да финансират кампанията му за президентските избори, но ако те са готови, той би приел и такава подкрепа, разбира се, публична.

По думите му ДПС имат много гласоподаватели, но не биха могли да са решаващи за това кой ще е следващият президент на България.

Орешарски изтъкна, че ако не стигне до балотаж, между двата тура няма да призовава избирателите си да гласуват за когото и да е. Те имат свои разбирания, ще гласуват съобразно убежденията си, посочи той.

По повод думите на бившия лидер на ДПС Лютви Местан, че Орешарски не е същинският кандидат на ДПС, а стъпка от политическия  казачок към ген. Румен Радев, бившият премиер заяви:„Не играя такива танци. Най-силният ми танц е валс”.

Той бе гост и по Нова телевизия. Там караше кола, а устата му бе постоянно отворена. „Май не можете да си водите интервюто“, ядоса се той на водещата. „Очевидно работите за някой от кандидат – президентите. Това личи от начина, по който водите интервюто си“, продължи с нападките си Орешарски към Найденова, която го докара до истерия.

"Всеки отговорен експерт би приел да отговори за държавата си. Трябва да попитате тези, които ме канят, първо Костов, после Сергей, а ще приема и нещо друго което ми предложат да работя за държавата", заяви безцеремонно Орешарски. Той се размечта, като заяви че над 1 млн. души ще гласуват за него. "Аз съм успял човек", допълни  ядосан бившият премиер. До края не си затвори устата и постоянно се дразнеше от неудобните въпроси за задкулисието и че е негов продукт.

Той съобщи, че 40 000 лв., които ще получи от държавата за президентската си кампания ще ги насочи към телевизиите за реклама. „И част от тях ще отидат за заплатата ви“, подчерта злобно Орешарски на Диана Найденова. След което отказа да се снимат заедно, защото не му харесал разговорът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4810 |21.10.2016 Депутат от ДПС: Орешарски ще спечели на първи тур . 1| 5696 |21.10.2016 Местан: Орешарски е стъпка на ДПС към Радев . 2| 4877 |20.10.2016 ДПС призна: Подкрепяме Орешарски за президент . 0| 4273 |19.10.2016 ДПС ще подкрепи Орешарски за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads