Реклама / Ads
0| 3487 |22.10.2016 Президентски избори 2016

Вицеадмирал Пламен Манушев представи книгата „Епопеята на Добруджа” в Добрич

.
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев представи книгата „Епопеята на Добруджа” в Добрич. Книгата е посветена на паметта на героите, паднали за свободата и обединението на България през 1916 година.
 
„Тази книга ни припомня една героична, но забравена и забранена страница от българската история. Трябва да помним и пазим паметта на тези българи, посрещнали смъртта си в името на свободата на България. Винаги съм казвал, че родолюбието е най-скъпото нещо, което притежава нашият народ и искам, благодарение на книги като тази, да го съживим”, каза при представянето вицеадмирал Манушев.
Авторът на книгата „Епопеята на Добруджа” Красимир Узунов съобщи, че книгата е създадена по идея на Пламен Манушев.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент подари на кмета на Добрич Йордан Йорданов пленена казашка сабя, дарена от генерал Иван Колев на полковник Иван Йорданов, загинал впоследствие в боевете на Добричката епопея. Сабята  ще се съхранява в Историческия музей на Добрич.
На представянето присъстваха депутатите от Добричка област Румен Иванов и Живко Мартинов, рецензентът на книгата проф. Пламен Павлов, представители на Съюзите на офицерите от запаса и на военноинвалидите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3457 |22.10.2016 Цветанов в Аксаково: Изборът на Цачева и Манушев ще гарантира стабилността на България . 0| 4149 |21.10.2016 ПП ГЕРБ-район ”Триадица”, Цветомир Паунов и Мария Габриел с подкрепа за Цецка Цачева и Пламен Манушев . 0| 3595 |21.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads