Реклама / Ads
0| 3415 |22.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят област Бургас

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Бургас на 23.10.2016 г./неделя/.
 
Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Бургас и народен представител Димитър Бойчев, от кмета на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и народни представители.
В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с рибари и граждани на Поморие на Рибарско пристанище – Поморие, бул. „Пейо Яворов”. С тях ще бъде кметът на Поморие Иван Алексиев.
В 10:45 часа часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще се срещнат с жители на Айтос. Мероприятието ще се състои в шатра на площада пред парк „Славеева река”, ул. „Паркова” 60. Ще присъства Васил Едрев – кмет на Община Айтос.
В 12:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят Созопол и ще се срещнат с представители на местния бизнес в НЧ „Отец Паисий 1896”, гр. Созопол, ул. „Аполония” 1. С тях ще бъде Панайот Рейзи – кмет на Община Созопол.
В 12:45 часа те ще посетят църквата „Св. св. Кирил и Методий”, в която се съхраняват мощи на Св. Йоан Кръстител. Адресът на църквата е ул. „Хан Крум” 1.
В 14:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с рибари и с представители на местния бизнес в Приморско. Срещата ще се състои в НЧ „Самообразование 1919”, ул. „Св. Св. Кирил и Методий” 10. Ще присъства и Димитър Германов – кмет на Община Приморско.
В 15:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще разговарят с жители на Царево на площада пред НЧ „Георги Кондолов 1914”, ул. „Хан Аспарух” 34. С тях ще бъде Георги Лапчев – кмет на Община Царево.
В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Бургас. В 18:30 часа на сцената на площад „Атанас Сиреков” председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Бургас кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.
Участници в концерта в Бургас ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.
Всякакви публикации за срещи в частни фирми и организации с кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев на територията на Бургаска област не отговарят на истината.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3683 |22.10.2016 Цачева в Долни чифлик: Няма да допусна да има конфликти между държавните институции и местната власт . 0| 3562 |22.10.2016 Цачева в Дългопол: България не може да си позволи да изпадне в политическа криза . 0| 3247 |22.10.2016 Цачева в Провадия: Европа признава, че България пази отговорно границите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads