Реклама / Ads
0| 3438 |22.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Аврен: Твърденията, че няма сигурност по границите на България, са абсолютни лъжи

.
Аврен
Опонентите ни масово плашат българските граждани, че няма сигурност по границата ни. Това са абсолютни лъжи. Те целят дестабилизиране на държавата. Ние няма да позволим това да се случи, защото не трябва да допускаме нова политическа криза. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Аврен.
 

„Борят се за власт, но когато трябва да управляват държавата парламентът е обграден с  жандармерия и няма кой да пази малките населени места. Трябва да продължим пътя на стабилно развитие на страната, да се противопоставим на популизма и да направим така, че политиците да не издигат стени между хората“, заяви Цачева.
Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева бе категорична, че посоката на България в момента е без алтернатива. „България не може да съществува като изолирана държава в тази напрегната международна обстановка. Не трябва да позволяваме на власт да идват популистите“, каза тя.
Като свои приоритети Цачева изтъкна образованата нация и сигурната държава. „Като дългогодишен юрист, аз чудесно разбирам, че обществото ни се нуждае от справедливост. Ще работя за продължаване на реформата в съдебната система и ще насърчавам реформата в образованието“, обясни още Цецка Цачева.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посочи, че благодарение на стабилното управление на премиера Бойко Борисов, малките населени места получават подкрепа от държавата и от Европа. „Всичко, което постигат кметовете в страната, е в синхрон със силната изпълнителна власт. Не трябва да позволяваме развитието на страната ни да спира“, каза той. Цветанов похвали усилията на кмета на Аврен Емануил Манолов.
„Цецка Цачева е първата жена председател на парламента и аз вярвам, че ще бъде и първата жена президент на България. Тя е  доказан юрист и обединител на нацията. Вицеадмирал Пламен Манушев 40 години е служил в българската армия. Те заслужават доверието на всички български граждани и знам, че всички ние ще се гордеем с тях като президент и вицепрезидент на България“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.
„Нека изберем първата жена президент на България, за да остане страната ни истинска европейска държава. Начело с Цецка Цачева това е възможно, защото тя притежава много качества – тя в професионалист, честен  човек и добра майка“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев. Той бе категоричен, че в армията докато не победиш, не прекратяваш битката. „Преди 100 г. сме имали славни войни. Всички те са вярвали в националния идеал и са носили победи за страната ни. Ние с Цецка Цачева няма да предадем България“, каза още вицеадмирал Манушев.
Кметът на Аврен Емануил Манолов обясни, че дори залата на читалището, в която е организирана срещата, е символ на доброто управление на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов. „Залата на читалището бе обновена по проекта на МТСП „Красива България“, обясни кметът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3415 |22.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят област Бургас . 0| 3683 |22.10.2016 Цачева в Долни чифлик: Няма да допусна да има конфликти между държавните институции и местната власт . 0| 3562 |22.10.2016 Цачева в Дългопол: България не може да си позволи да изпадне в политическа криза

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads