Реклама / Ads
0| 3687 |22.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Белослав: Опонентите ни целят да ни отклонят от европейския път

.
Белослав
Политическите опоненти на ГЕРБ нямат визия за развитие на България, нямат аргументи, с които да подкрепят неверните си твърдения. Чрез лъжи и манипулации те целят да ни отклонят от европейския път на развитие. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Белослав.
 
Тя подчерта, че в момента България е фактор на стабилност в региона и в Европа. „Васил Левски е искал да види България редом до другите европейски народи. Днес страната ни е равноправен член на европейската общност и имаме възможност да се възползваме от европейската солидарност. Нуждаем се от подкрепата ви, за да удържим тази посока на развитие“, заяви Цачева.
Кандидатът  на ГЕРБ за президент бе категорична, че никоя държава не може да се справи сама с мигрантския поток, затова България трябва да продължи да води активна външна политика. „Правителството на Бойко Борисов доказа, че отстоява националния интерес на страната ни. България охранява отговорно европейската външна граница. Редица показатели се подобряват в държавата и всички ние усещаме ползите от това. Искаме сигурност за семействата и доходите си – това може да стане като се противопоставим на разделението, което се предизвиква от някои политически сили. Гласувайте ни доверие с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Белослав Цецка Цачева. Като свой приоритет тя заяви спазването на върховенството на закона и насърчаването на независим и справедлив съд.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни, че победата на изборите на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще даде допълнителна стабилност на страната. Той припомни ситуацията в България при управлението на кабинета Орешарски, подкрепян от БСП и ДСП. „Видяхме какво направи експерта Орешарски, а БСП сега се крият зад Инициативен комитет, издигнал експерта Радев. Каква алтернатива може да бъде БСП на стабилното управление на Бойко Борисов – те действат само с манипулации и внушения. Помните какво направиха в деня за размисъл през 2013 година с аферата „Костинброд“. БСП върнаха държавата години  назад. Сега има повече приходи, по-малък бюджетен дефицит, пари за реални секторни политики“, подчерта Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ изтъкна, че политическите опоненти на партията насаждат омраза между хората. „Днес повече от всякога се нуждаем от обединение, затова заставаме пред вас с лицата си. На 6-ти ноември подкрепете Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината за стабилна и сигурна България“, призова хората Цветан Цветанов.
Кметът на Белослав Деян Иванов заяви, че стабилността, която България ще получи в лицето на президентската двойка на ГЕРБ ще гарантира на общините в цялата страна широко отворени врати за участие в европейските програми. „Община Белослав има над 30 изготвени проекти, които чакат одобрение. С избора си на президентските избори ще гарантираме обновяването на Белослав“, каза кметът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3439 |22.10.2016 Цачева в Аврен: Твърденията, че няма сигурност по границите на България, са абсолютни лъжи . 0| 3416 |22.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят област Бургас . 0| 3683 |22.10.2016 Цачева в Долни чифлик: Няма да допусна да има конфликти между държавните институции и местната власт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads