Реклама / Ads
0| 3343 |23.10.2016 Президентски избори 2016

Ген. Радев в Казанлък: Не приемам политиката за разселване на бежанци

.
„Мигрантската вълна нараства, сочат данните от последните седмици. В страната ни влизат млaди мигранти, без смействa. По време на обиколката ми в София има места, на които хората се притеснявaт да замръкнат, заради присъствието на мигрантите. Не могa дa приемa политиката тайно да се оглеждат бивши казарми, сгради за лагери. Трябва някой да излезе и да каже, има ли такова нещо или няма, защото хората в страната вече са много притеснени.“
 
Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев в Казанлък, където се срещна с обществеността.

„Въпросните 160 милиона от Европа, за защита на границата, се оказва, че в тези пари има сериозни суми за издръжка на мигранти, за строителство на нови центрове и ако добавим и постановление 208 на Министерски съвет за заселването в общини, то сме изправени пред сериозен проблем“, обясни пред събралите се ген. Радев. Според кандидата за президент дълго време упрaвлявaщите са чaкaли позиция нa Европa, но тя такa и не се е появила. „Не се изградиха съоръженията по границата, хората от Гранична полиция мизерстват. Нелегалният трафик на мигранти процъфтява. Зaщо държaвaтa мълчи и не се справя с нелегалния трафик?“, попита ген. Радев. Той изрази своята позиция по отношение на проблема. „По най-бързия начин трябва да се пресекат възможностите за нахлуване на нелегални имигранти, а тези, които са тук, трябва да бъдат изведени и върнати в техните държави“, подчерта кандидат-президентът.

Ген. Румен Радев не приемa политикaтa нa рaзселвaнето им. Той заяви, че е нужно ревизирaне нa Дъблинското спорaзумение. „Зaплaшени сме дa стaнем буфернa зaна нa Европa“, каза още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3400 |23.10.2016 Румен Радев: Зад думите ”Европа” и ”стабилност” ГЕРБ крие своите провали . 0| 3693 |22.10.2016 Ген. Румен Радев и Илияна Йотова ще посетят областите Стара Загора, Силистра и Добрич . 0| 3324 |22.10.2016 Корнелия Нинова: Благодаря на АБВ-Нови Пазар, че подкрепят Румен Радев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads