Реклама / Ads
0| 3178 |23.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Приморско: Като президент ще гарантирам развитието на всички общини

.
Приморско
Благодарение на личната ангажираност на премиера Бойко Борисов през 2016 г. пристанището на територията на град Приморско стана общинско. Това бе изтъкнато от представители на местната общност, работещи в двата основни отрасъла в региона - туризъм и рибарство по време на среща с кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.
 
На срещата присъстваха председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Мария Габриел и народни представители от Бургаска област.
„Резултатът от тези действия е насочен от една страна към повишаване на заетостта в сферата на риболова и подобряване на възможностите за генериране на приходи в местния район, а от друга отваря възможността за превръщането на пристанището в модерно съоръжение, което ще подобри имиджа на региона като добро и перспективно място за живеене и отлична  туристическа дестинация“, подчерта по време на срещата кметът на община Приморско Димитър Германов.
Цецка Цачева подчерта, че тези добри резултати за всички населени места в България могат да продължат да се реализират, само ако бъде съхранена стабилността в държавата. „Не трябва никога да допускаме връщане назад в развитието на страната ни, както се случи по времето на правителството на Орешарски. Ние положихме много усилия. Като президент и вицепрезидент с Пламен Манушев ще направим така, че да продължат да се случват хубавите неща за България“, подчерта Цачева. Кандидатът на ГЕРБ за президент пое ангажимент, че ще работи в диалог с всички политически сили и ще се вслушва в различните мнения, за да бъдат взимани най-правилните решения. „Президентската институция олицетворява обединението на нацията. Като президент аз ще бъда президент на всички български граждани“, обясни тя.  
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов бе категоричен, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са най-достойната президентска двойка. По думите му, те имат опит и човешки качества да бъдат истински обединители на нацията. „Уверен съм, че всички български граждани ще ги подкрепят с номер 17 в бюлетината, за да бъде гарантирана стабилността и сигурността на страната ни. Това е необходимо, за да продължи развитието на всички населени места и отрасли в страната“, заяви Цветанов.
 „Ние ще работим за стабилна и сигурна България. Никой не желае мира повече от една майка, затова като президент Цецка Цачева ще бъде истински обединител на нацията“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.
 „Стабилна държава и стабилна местна власт, работещи европейски програми – това е пътят, по който се движи страната ни в момента,  начело с правителството на Бойко Борисов. Вече сте свидетели как европейските средства помагат на местните хора да живеят много по-комфортно. Не трябва да позволим България да се отклони от пътя си на европейско развитие“, каза пред жителите на Приморско кметът на Бургас Димитър Николов и призова хората да подкрепят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3630 |23.10.2016 МГЕРБ-София област с инициатива в подкрепа на кандидат-президентската двойка . 0| 3256 |23.10.2016 Цачева в Созопол: Мой приоритет е насърчаване на реформата в образованието . 0| 3265 |23.10.2016 Цачева в Айтос: Ще насърчавам диалога между държавните институции и местната власт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads