Реклама / Ads
0| 3423 |23.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Царево: Не бива да се чертаят разделителни линии между хората

.
Царево
„Вашият кмет Георги Лапчев ми каза, че нямате изгубени избори. Убедена съм, че следващата победа ще бъде на 6-ти ноември с номер 17“. С тези думи кандидатът за президент от ГЕРБ Цецка Цачева се обърна към жителите на Царево.
 

Тя бе категорична, че този избор е изключително важен и трябва да бъде направен разумно. Цачева заяви, че трябва да продължат да се случват хубавите неща за България и за всички общини. „Ще настоявам и изисквам от компетентните органи, от правителство и различните служби да се случат, тук в Царево, нещата, които са важни за вас“, обяви кандидатът за президент и допълни, че за да се стане факт това трябва да продължи успешната политика, която винаги е провеждал премиерът Бойко Борисов. „ГЕРБ е най - голямата и най - силната политическа партия. ГЕРБ е истинската народна партия не само, защото сме част от голямото семейство на ЕНП, а защото сме стъпили здраво на основата и защитаваме интересите на активните българи. Никой не може да ни отнеме това,  което сме сътворили за България“, обясни Цецка Цачева. Тя коментира, че двамата с  вицеадмирал Манушев тръгват със самочувствието на хора, които са част от голямо семейство на ГЕРБ.

„Трябва да удържим посоката, посоката  на европейското и евроатлантическото развитие. Трябва да запазим стабилността в държавата и сигурността на всеки български гражданин, защото сме поели голямата отговорност да защитаваме надеждно границата, външната граница на Европа. Правителството полага максимални усилия заедно със европейската солидарност“, обясни кандидатът за президент Цецка Цачева. Тя заяви още, че времената са тревожни, предизвикателства има в глобален план, но само с балансирана, активна външна политика, която отстоява националния интерес на България, можем да постигаме своите цели. Цачева обясни колко е важно е да продължи реформата в образованието, за да могат младите хора да имат знания и умения.

„Президентът по Конституция олицетворява единството на нацията. Искам да видя една единна България, която върви последователно в избраната посока, посока, която я начертаха нашите възрожденци още преди освобождение. Трябва да запазим стабилността вътре в страната между политическите сили. Демокрацията предполага и различия, но не бива да се минава границата, да се чертаят разделителни линии между хората“, допълни Цачева.

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев подчерта пред жителите на Царево, че изборът на 6-ти ноември е изключително важен, за да не изгуби държавата ни правилната посока – европейското си развитие. „Най-сериозният извод, който сме направили, е да бъдем заедно с развитите европейски народи”, отбеляза вицеадмирал Манушев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3424 |23.10.2016 Цветанов в Царево: Цачева и Манушев ще гарантират стабилността на България . 0| 3180 |23.10.2016 Цачева в Приморско: Като президент ще гарантирам развитието на всички общини . 0| 3258 |23.10.2016 Цачева в Созопол: Мой приоритет е насърчаване на реформата в образованието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads