Реклама / Ads
0| 3580 |23.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева Цветан Цветанов ще посетят област Сливен

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Сливен на 24.10.2016 г. /понеделник/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева и от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел.
 
В 11:00 часа Цецка Цачева и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Котел. Срещата ще се проведе в салона на Народно читалище „Съгласие-Напредък 1870“, пл. „Възраждане“№4. На събитието ще присъстват народният представител от ГЕРБ Мария Белова и кметът на Котел Коста Каранашев.
В 12:00 часа кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев ще се срещне с военнослужещи и представители на военните клубове в област Сливен. Срещата ще се проведе в зала „Май“, пл. “Цар Освободител“1. На срещата ще присъства кметът на Сливен Стефан Радев.
В 13:15 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще посетят Нова Загора. Те ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в зала на Община Нова Загора, ул. „24-ти май“№1.  На срещата ще присъстват депутатите Мария Белова, Галя Захариева и кметът на Нова Загора Николай Грозев.
В 16:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с  жителите на Твърдица на площад „Свобода“ /при лошо време – салон на НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1914“/. С тях ще бъдат народният представител Мария Белова и Атанас Атанасов – кмет на Твърдица.
В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Сливен. В 18:30 часа на площад „Екзарх Йосиф 1“ /при лошо време – спортна зала „Васил Левски“, бул. „Георги Данчев“/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Сливен кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. На мероприятието ще присъства кметът на Сливен Стефан Радев.
Участници в концерта в Сливен ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.














Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3420 |23.10.2016 Цачева в Царево: Не бива да се чертаят разделителни линии между хората . 0| 3422 |23.10.2016 Цветанов в Царево: Цачева и Манушев ще гарантират стабилността на България . 0| 3179 |23.10.2016 Цачева в Приморско: Като президент ще гарантирам развитието на всички общини

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads