Реклама / Ads
0| 3564 |23.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов: Цачева и Манушев ще бъдат истински обединители на нацията

.
ГЕРБ води кампанията си лице в лице с българските граждани. С кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще обиколим над 200 населени места в цялата страна. Ние целим да стигнем до максимално голям брой избиратели в цялата страна и да ги убедим, че гласът им президентските избори ще гарантира стабилността на България.
 
Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на работна среща с общинската структура на ГЕРБ в Бургас. На срещата присъстваха кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Цветанов призова присъстващите да бъдат активни, да се срещат с хората във всички населени места в областта, за да търсят заедно решенията на техните проблеми. „ГЕРБ има над 1700 общински съветници и над 130 общински кметове – всички те са посланици на нашата работа в интерес на гражданите“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов подчерта, че хората трябва да знаят, че от активността им на президентските избори зависи и стабилността на местната власт. „Държавните институции трябва да продължат да подкрепят общините, за да можем всички ние да правим реални политики в интерес на всички български граждани“, обясни той. Според Цветан Цветанов силата на ГЕРБ е в директния контакт с хората и комуникацията с всички, дори и с тези, които имат различно мнение.

„Ние убеждаваме гражданите да ни подкрепят без да използваме популизъм и манипулации. Направеното от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов е визитната картичка за нашите управленски качества  - в изпълнителната, в законодателната и в местната власт. Построеното е за всички български граждани, не само за нашите членове и симпатизанти. Затова всички хора трябва да гласуват доверие на президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев – те ще бъдат истинските обединители на нацията“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Като свой най-голям опонент в предизборната кампания кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева определи апатията към политиката. „От нас зависи да убедим всички български граждани да упражнят конституционното си право на глас и да отидат до урните на 6-ти ноември. Младите хора трябва да гласуват, за да определят как да се управлява страната. Те трябва да знаят, че бъдещето на България зависи от собствените им решения“, подчерта Цачева пред общинската структура  на ГЕРБ в Бургас.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3580 |23.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева Цветан Цветанов ще посетят област Сливен . 0| 3420 |23.10.2016 Цачева в Царево: Не бива да се чертаят разделителни линии между хората . 0| 3421 |23.10.2016 Цветанов в Царево: Цачева и Манушев ще гарантират стабилността на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads