Реклама / Ads
0| 3892 |24.10.2016 Президентски избори 2016

Георги Андонов: Цачева заслужава да стане първата жена президент на България

.
Цецка Цачева е кандидатът за президент с най-висока експертиза, няма друг по-подготвен от нея да заеме този пост. Тя заслужава да стане първата жена президент на България. Това заяви в село Рибново, община Гърмен, на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ народният представител Георги Андонов. Той подчерта, че кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Пламен Манушев е военен, с богата биография, истински партиот, който ще работи в синхрон с президента.
 

„За да продължи развитието на страната ни, за да има стабилност, трябва да изберем Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, затова на 6 ноември, нека гласуваме с №17 в бюлетината”, призова Георги Андонов.

 

„Предстоящите избори са много важни, за да се запази вярната посока на развитие на България. Не трябва да допускаме с популистки обещания да се върнат на власт БСП и ДПС. По време на техния експеримент „Орешарски” бяха спрени еврофондовете, държавата боксуваше, парламентът работеше под обсадата на гражданите”, каза народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев са най-подготвените хора, експерти в своята област, доказани професионалисти.

 

„Цецка Цачева доказа като председател на Народно събрание, че може да бъде обединител на различни позиции, да не забравяме и за изключителната  й роля  в екипа за преговори преди съставяне на сегашния кабинет. Заедно с Менда Стоянова и Румяна Бъчварова успяха да елиминират напрежението и да предложат балансиран състав на кабинета”, каза още Савеклиева.

 

На срещата в гърменското село Рибново присъстваха още общинският ръководител на ГЕРБ-Гърмен Верхат Ислямов, Асим Адемов, член на общинското ръководство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3484 |23.10.2016 Цачева в Бургас: Никога няма да използваме страховете на българските граждани за политически цели . 0| 5537 |23.10.2016 Жени ГЕРБ – Смолян: Ако Цачева стане президент, ще е гордост за жените в България . 0| 3565 |23.10.2016 Цветанов: Цачева и Манушев ще бъдат истински обединители на нацията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads