Реклама / Ads
0| 3561 |24.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Котел: Като президент ще работя за всички общини в България

.
Когато изпълнителната, законодателната и местната власт вървят в една посока, тогава се развиват всички населени места в България. Силни сме, когато не се делим. Като президент и вицепрезидент ние с вицеадмирал Манушев ще постигнем истинско обединение на нацията. Ние ще работим за всички общини в страната, за всички български граждани. Това каза пред жителите на Котел кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Тя обясни, че след 30 години безвремие с кмета Коста Каранашев община Котел е тръгнала по нов път на развитие.
 

„Не трябва да допускаме да има разделителни линии сред обществото, не трябва да използваме страха на хората за политически цели. Като президент аз ще бъда коректив на това дали държавата защитава интересите на всички български граждани“, заяви Цачева.

 

Цецка Цачева подчерта, че България трябва да запази своята стабилност. „За да продължат да се решават проблемите на хората, не трябва да има сътресения в държавните институции. В момента има 3% ръст в икономиката, благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов. Имаме ръст в туризма, в земеделието и в много други сектори. Искаме да продължим този път на развитие, затова на 6-ти ноември имаме нужда от вашата подкрепа с номер 17“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент. Цецка Цачева подчерта пред жителите на Котел, че министър Десислава Танева и депутатът Мария Белова работят изключително много в защита на интересите на област Сливен.

 

Като свой приоритет Цачева изтъкна насърчаването на връзката между образованието и бизнеса. „Трябва да гарантираме по-високи доходи на хората, да работим за една по-образована нация. За да стане това децата ни трябва да излизат от учебните заведения не само със знания, но и с конкретни умения“, обясни Цецка Цачева.

 

По време на посещението си в Котел Цецка Цачева поднесе цветя пред паметника на котленеца Георги Раковски.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3400 |24.10.2016 Цветанов в Котел: Цецка Цачева ще изгради мостове между институциите, общините и всички български граждани . 0| 3892 |24.10.2016 Георги Андонов: Цачева заслужава да стане първата жена президент на България . 0| 3484 |23.10.2016 Цачева в Бургас: Никога няма да използваме страховете на българските граждани за политически цели

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads