Реклама / Ads
0| 3445 |24.10.2016 Президентски избори 2016

Цветан Цветанов в Твърдица: Опонентите ни не могат да предложат алтернатива и реални решения за проблемите на хората

.
На България днес повече от всякога й е необходим президент, който да обединява нацията, не да я разединява. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Твърдица.
 

  По думите му, кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева се е доказала като човек, който чрез диалог и с отношение към всеки може да обединява. „Показателно за това е работата й като председател на Народното събрание, защото тя винаги е успявала да намери баланса в отношенията, дори при наличието на осем различни парламентарни групи. Уверен съм, че първата жена председател на парламента ще се докаже и като успешен президент. Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България, защото притежава всички необходими качества да бъде истински обединител на нацията“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Твърдица да подкрепят Цецка Цачева, защото като президент на страната тя ще бъде гарант за продължаването на стабилността в България. „Благодарение на тази стабилност, която имаме днес, и работата на правителството на Бойко Борисов, се събират повече приходи в бюджета, борбата с контрабандата дава резултати, изсветлява се икономиката. В резултат на тези действия следващата годна отново ще бъдат отделени 1 млрд. лева за продължаване на Националната програма за безвъзмездно саниране на жилищата на хората, ще бъдат отпуснати и 223 млн. лева повече за образование на нашите деца. Със събраните допълнителни приходи правителството ще продължи да увеличава финансовата подкрепа за общините и всички български граждани, без да увеличава  дефицита“, обясни Цветан Цветанов. Той заяви, че  по този начин отново ще бъде опроверган популизма на опонентите на ГЕРБ, които си играя със страховете на хората. „Опонентите ни не могат да предложат решения на проблемите на българските граждани и не могат да бъдат алтернатива на сегашното стабилно управление“, категоричен бе Цветанов.

            Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ заяви, че направеното от партията и от правителството на Бойко Борисов е за всички български граждани. Цветанов посочи като пример обновеното многофункционално спортно съоръжение, което се ползва от всички жители на Твърдица, не само от тези, които симпатизират на ГЕРБ.

Цветан Цветанов благодари пред жителите на Твърдица на министъра на земеделието и храните Десислава Танева, на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Мария Габриел и на народния представител Мария Белова, че след всички избори остават близо до хората в и заедно търсят решения на проблемите им. „Само когато имаме силна местна власт, силен глас в Европа и стабилно правителство, както в момента, страната ни се развива и всичко, което се прави от държавните институции е в интерес на гражданите. Нека изберем силна президентска двойка в лицето на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, за да гарантираме още по-силно стабилността и развитието на България“, призова присъстващите Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3401 |24.10.2016 Цветанов в Котел: Цецка Цачева ще изгради мостове между институциите, общините и всички български граждани . 0| 3565 |23.10.2016 Цветанов: Цачева и Манушев ще бъдат истински обединители на нацията . 0| 3581 |23.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева Цветан Цветанов ще посетят област Сливен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads