Реклама / Ads
1| 3587 |24.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Твърдица: Като президент ще защитавам интереса на българските граждани, които живеят в чужбина

.
Искаме доверието на всички български граждани, за да удържим заедно европейския път на развитие на България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Твърдица.
 
„Ние заставаме лице в лице с вас, срещаме се с български граждани във всяко населено място в страната, защото за нас това означава единство на нацията. Никога не съм делила хората и като президент ще настоявам интересът на всеки отделен човек да бъде защитен“, категорична бе тя.

Цецка Цачева заяви, че дори опонентите на ГЕРБ виждат, че това, което се прави от ГЕРБ и от правителството на Бойко Борисов, е в интерес на всички български граждани. „Резултатите са факт във всяко населено място в страната, защото ние успяхме да постигнем необходимата стабилност за развитие на България. Като президент и вицепрезидент ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантираме работата на институциите в интерес на хората. Ние ще работим за образована и просперираща българска нация в стабилна и сигурна България. Българските граждани трябва да направят правилния избор за запазване на стабилността на държавата. С номер 17 в бюлетината вие избирате хората, искащи да продължат да работят в интерес на всеки един от вас. Ние знаем какви са проблемите и как да ги решим“, посочи Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че ще работи в интерес и на българските граждани, които живеят и работят в чужбина. „Трябва да постигне такъв икономически растеж, че нашите сънародници да се върнат в България. Аз знам колко много те обичат родната ни страна, затова като президент ще настоявам всички институции в държавата да създадат необходимите условия и българите в чужбина да се завърнат у нас. Това е задължително условие, за да запазим младите хора в страната и те да останат да работят за България“, подчерта Цецка Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев заяви пред жителите на Твърдица, че една държава може да върви напред, само когато е стабилна. „Вашата подкрепа ни зарежда и ни дава сили.  Излезте и гласувайте на 6-ти ноември, за да живеем в силна, просперираща и мирна България. Цецка Цачева знае как да постигне това. Нека направим историческия избор и страната ни да има първата жена президент“, призова хората кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел подчерта, че страната ни заслужава да има най-подготвения президент  в лицето на Цецка Цачева. „Заедно ще продължим да работим за една по-добра България. Ние променяме облика на всяко населено място и това е видимо както в Твърдица, така и във всяка друга община. Само заедно и обеднени можем да се справим с предизвикателствата. Вашият глас на президентските избори ще гарантира сигурността и стабилността на България. Цецка Цачева и Пламен Манушев ще защитават достойно позициите на страната ни като член на ЕС и НАТО“, каза тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7002 |03.11.2016 Обръщение на кандидат президента Жорж Ганчев към нацията . 0| 3445 |24.10.2016 Цветан Цветанов в Твърдица: Опонентите ни не могат да предложат алтернатива и реални решения за проблемите на хората . 0| 3441 |24.10.2016 Цецка Цачева в Нова Загора: Като президент ще гарантирам, че България ще удържи евроатлантическа си посока на развитие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads