Реклама / Ads
0| 3461 |24.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Ямбол

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Ямбол на 25.10.2016 г. /вторник/ .
 
Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Ямбол Георги Славов и народния представител Иван Чолаков.

В 10:20 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят град Стралджа. Те ще се разходят по централната градска улица „Хемус“, за да разговарят с жителите на Стралджа.  С тях ще бъде кметът на Стралджа Атанас Киров, Росица Стоева – общински ръководител на ГЕРБ в Стралджа и Тодор Железов – секретар на ГЕРБ в Стралджа.

В 11:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Стралджа. Събитието ще се проведе на площадното пространство пред хотел „Хемус“, ул. „Хемус“ №14.

В 12:10 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с жителите на Елхово. Срещата ще се проведе на ул. „Търговска“ пред църква „Свети Димитър“ /при лошо време – в Ритуална зала, ул. „Търговска“№3/. Ще присъства кметът на община Елхово Петър Киров.

В 14:20 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще открият офис на ГЕРБ в село Тенево, община Тунджа.  Адресът на новия офис  на ГЕРБ в Тенево е ул. „Генерал Владимир Заимов“№8. На събитието ще бъде кметът на село Тенево  Димитър Комитов. В 14:40 часа те ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Тенево на площада на селото – ул. „Георги Димитров“ №25 /при лошо време – в читалище „Просвета“, ул. „Георги Димитров“ №27/.

В 15:25 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят село Веселиново, община Тунджа. Те ще разговарят с жителите на селото на площад „Стоян Сюлемезов“, ул. „Г.Дражев“№26 А. Ще присъства Слав Славов – кмет на село Веселиново.

В 16:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще бъдат в село Безмер, община Тунджа. Те ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ  на площада на селото, ул.“Освобождение“№32 /при лошо време – в читалище „Светлина“, ул.“Освобождение“№34/. С тях ще бъде кметът на Безмер Росен Русев.

В 17:10 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще се разходят от градския парк в Ямбол до централния градски площад на града /от  Градски парк, ул. „Цар Освободител“ до ул. „Г.С. Раковски“/. По време на разходката те ще разговарят с жителите на Ямбол.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Ямбол. В 18:30 часа пред сградата на Община Ямбол на ул. „Георги Раковски“ №7 /при лошо време – в голямата зала на Община Ямбол, ул. „Георги Раковски“ №7/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Ямбол кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Ямбол ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5008 |24.10.2016 Десислава Атанасова, Георг Георгиев и ПП ГЕРБ - район ”Слатина” подкрепиха кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев . 0| 3418 |24.10.2016 МГЕРБ-София област подкрепи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев . 1| 3588 |24.10.2016 Цецка Цачева в Твърдица: Като президент ще защитавам интереса на българските граждани, които живеят в чужбина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads