Реклама / Ads
0| 3656 |24.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Сливен: Ще работя за модерна, образована и просперираща България

.
Ние не сключваме задкулисни сделки за подкрепа на изборите. Ние заставаме с лицата си пред българските граждани в цялата страна. Аз се изправям пред вас очи в очи и моля за вашето доверие. Ако ни подкрепите на 6-ти ноември, ще знаете, че сте избрали президент и вицепрезидент, които носят страната ни в сърцето си и които ще работят за всички вас – гражданите на България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Сливен.
 
Цачева обясни, че президентската институция по Конституция олицетворява единството на нацията. „Не трябва да има разделителни линии помежду ни, за да съхраним силата си като народ. Българите не трябва да бъдат делени по пол, образование, етнос или вероизповедание. Само когато сме единни можем да бъдем равни на другите европейски народи. Като президент аз ще бъда гарант, че евроатлантическата ориентация на България няма да бъде подменена. В сложните времена, изпълнени с предизвикателства, страната ни се нуждае от силни партньори и приятели в лицето на Европейския съюз и НАТО“, заяви тя. Цецка Цачева подчерта, че България трябва да продължи с активната си,  балансирана външна политика, основана на националния интерес. По думите й, националният интерес цели правата на всеки отделен гражданин  да бъдат защитени – без значение дал живее в малко населено място, или голям областен град.

„Ще работя за модерна, образована и просперираща България“, посочи Цецка Цачева. Според кандидатът на ГЕРБ за президент държавните институции трябва да бъдат открити и достъпни за хората. „Можете да бъдете сигурни, че като президент ще толерирам всяка политика на правителството, на парламента и на местните власти, само ако те защитават интереса на всички български граждани. Ако бъде предложена политика, която среща неодобрението на хората, аз ще бъда нейн коректив“, категорична бе Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни, че както всяка кампания на ГЕРБ и тази е открита, провежда се на открито и протича в срещи с хората. По думите му, кметовете, общинските съветниците, министрите, депутатите и премиерът Бойко Борисов са доказали с действията си, че работят в интерес на всички български граждани. „Ежедневно всички ние полагаме максимални усилия, за да имаме стабилна държава. С гласа си на 6-ти ноември всички трябва да дадем гаранция за стабилността на кабинетът на Бойко Борисов. Това е важно, за да продължи изпълнението на най-успешната политика за хората, която провежда правителството – Националната програма за енергийна ефективност. За да продължи тази програма, премиерът Борисов и Министерски съвет поеха ангажимент, че всяка година ще се отделят още 1 млрд. лева“, посочи Цветанов. Той подчерта, че ще има 223 милиона повече за образование. „Допълнително ще бъдат финансирани и за всички останали секторни политики, за да достигнат средства до всички общини в страната. Общините Твърдица, Котел, Нова Загора и Сливен се нуждаят от допълнителна финансова подкрепа от страна на държавата – това може да бъде факт, само когато имаме повече приходи, събрани от приходните агенции и те да се разпределят правилно. Затова тази стабилност е важна“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.  Цветанов обясни, че кметовете в област Сливен са положили много усилия, за да намалят финансовите щети, нанесени от предишните управления на общините и в момента се подготвят за новия програмен период.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ заяви, че е убеден в качествата на президентската двойка Цачева-Манушев. „Като председател на Народното събрание Цецка Цачева успя да консолидира всички парламентарни групи около изпълнението на националните приоритети. Вицеадмирал Пламен Манушев е истински патриот, работил за отечеството ни, всички ние можем да се гордеем с него. Бъдещият президент на България трябва да бъде обединител на нацията. Обединител не може да бъде този, който говори агресивно срещу опонентите си, нито този, който използва лъжи и манипулации в предизборната надпревара. Ние заставаме с лицата си пред хората и носим отговорност за ангажиментите, които поемаме пред хората“, подчерта Цветан Цветанов. Той изрази увереност, че България ще остане незаобиколим фактор в региона и в Европа, ако всички власти работят в синхрон помежду си. Цветанов призова за обединение и подкрепа на Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината.

Вицеадмирал Пламен Манушев призова присъстващите да пазят паметта на загиналите герои на Сливен. Той изрази своята признателност спрямо подвизите на титаните на родолюбието и патриотизма, загинали за България. „Предстои ни важен избор на 6-ти ноември. България не може да се отклони от посоката си на развитие. Не можем да загубим мястото си сред другите европейски народи, за което са мечтали българските възрожденци. България трябва да стане уважавана страна. Ние с Цецка Цачева ще гарантираме сигурността на страната ни – това е важно, за да има работеща икономка и развиващи се общини“, посочи кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.  

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел обясни, че като президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират обединението, отговорността и перспективата в България. „Трябва да продължим да бъдем единни в името на бъдещето на страната ни. За десет години ГЕРБ и Бойко Борисов променяха имиджа на България всеки ден – днес страната ни е надежден партньор в ЕС и НАТО, правителството не дели населените места на малки и големи. Затова отговорно трябва да подкрепим усилията на държавата ни, която отговорно защитава националния интерес. Стабилността и сигурността на България ще дадат перспектива за младите, за предприемачите, ще продължи ускореното развитие на Сливен и на цяла България. Да направим още една крачка напред на 6-ти ноември като гласуваме с номер 17 за Цецка Цачева и Пламен Манушев“, призова хората Мария Габриел.

Областният координатор на ГЕРБ Десислава Танева благодари на всички жители на Сливен. „Благодарение на вас станах народен представител, благодарение на вас имам възможност да прилагам земеделските политики. Винаги съм получавала вашата подкрепа, моля ви да гласувате доверие на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, която без съмнение е най-добрата като експертен потенциал. Аз работя с Цецка Цачева от 2009 г. - тя е преди всичко много добър човек – човек, който разбира всяка човешка болка. В нейно лице ще изберем най-достойния президент на България. Искаме подкрепата ви, за да продължим мандата си, да реализираме програмата си, за да продължи Сливен пътя си на развитие“, заяви Десислава Танева.

Кметът на Сливен Стефан Радев бе категоричен, че България трябва да остане спокойна и стабилна страна. „Най-голямата заслуга за просперитета на общините в България имат ГЕРБ и Бойко Борисов. Днес ние сме равноправни членове на Европейския съюз. Подкрепете Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България, за продължава да се развива страната ни, за да стане животът на хората по-добър. Изборът на 6-ти ноември е важен за България, за Сливен, за всеки от нас“, посочи още Радев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3461 |24.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Ямбол . 0| 5008 |24.10.2016 Десислава Атанасова, Георг Георгиев и ПП ГЕРБ - район ”Слатина” подкрепиха кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев . 0| 3418 |24.10.2016 МГЕРБ-София област подкрепи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads