Реклама / Ads
10| 31663 |25.10.2016 ПОЛИТИКА

Борисов е заплаха за държавата

.
Изслушах цялото интервю на премиера Бойко Борисов понеже сутринта нямах тая възможност.
 
Моят първи морфичен резонанс по него:

1. Много е жалко, но и категорично - опасно е, когато премиерът на една държава говори с опорни точки. Хвърля в публичното пространство клевети към други хора - политици, журналисти, съдии.

2. Борисов е патологичен лъжец. Може би има нужда от специализирана лекарска помощ дори. Струва ми се, че е време съвсем сериозно да поставим въпроса дали този човек е способен от медицинска гледна точка да изпълнява публичен пост. Може би трябва да бъда освидетелстван и да бъде пенсиониран по болест.

3. Борисов е не само зависим, той е в такава степен неспособен да вземе собствено решени и да води собствена политика, че е опасен за България.

4. Натрапването на опорната точка, че БСП и ДПС ще управляват пак заедно е отчайващ опит зависимите от ГЕРБ избиратели (хора на позиция в държавна, или общинска служба, служители в компаниите, печелещи обществено поръчки) да бъдат изплашени и да отидат да гласуват за неизбираемия кандидат на ГЕРБ.

5. Натрапването на опорната точка, че БСП и ДПС ще управляват пак заедно и натякването, че Борисов не можел да управлява с ДПС цели маскиране точно на това - Борисов и В МОМЕНТА управлява ЗАЕДНО с ДПС. Повтарянето на противно цели отново активиране на зависимия герберски вот.

6. Борисов лъже за БТК. Борисов е поел ангажимент към Милен Велчев и Спас Русев, договорил се е с Пеевски за протичането на сделката точно по този начин - без намеса на държавата. Абдикирането на държавата е единствения начин с БТК да се случи това, което стана - премина в ръцете на банката на КГБ. Срещу това Борисов е получил обещанието за среща с Путин, на която да се опитва да предоговаря Южен поток и Белене. Такава среща вече имаше. Резултатът от нея не е положителен за Борисов.

7. Борисов лъже за "Булгартабак". Компанията не беше продадена от Трайчо Трайков и Сити банк. Продавач на "Булгартабак" е Агенцията за приватизация - под контрола на Министерския съвет и директно на министър-председателя. Продавач на "Булгартабак" е Бойко Борисов. Той го продаде на Делян Пеевски и на себе си, с финансовото участие на Цветан Василев и Винпром Пещера.

8. Борисов е много изплашен. Няма вече външна подкрепа. Опитва да балансира вътрешния натиск в ГЕРБ. Борисов е наясно, че в момента, в който не е на власт - отива в затвора. И помнете, че няма да се спре пред нищо, пред нищо - за да го постигне. Съпротивата на Орешарски ще е като детска игра в сравнение с това, което е готов да направи Борисов.

9. Борисов ще окървави България, така както я ограби. Но това е хубава новина. След това окървавяване шибаната ченгесарска мафиотска ДС измет, чиято подлога е Борисов, ще бъде завинаги изрязана като тумор от България.

Миро Иванов
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 15917 |24.10.2016 Само във Фрог: Доган натискал Борисов за явна коалиция на тайна среща . 7| 37629 |17.10.2016 Путин бесен за скандала с Виваком, Соловьов от ВТБ спешно при Борисов? . 6| 5830 |14.10.2016 Борисов нападна реформаторите, плаши с промени в кабинета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads