Реклама / Ads
0| 3438 |25.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора на 26.10.2016 г. /сряда/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и народния представител Пламен Йорданов.
 
В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще проведат работна среща с представители на бизнеса в град Казанлък. Срещата ще се проведе в конферентната зала на „Музей на розата“, парк „Розариум“. На срещата ще присъства кметът на Казанлък Галина Стоянова.

В 10:20 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще открият реконструирано междублоково пространство в Казанлък.  Събитието ще се състои на ул. „Хемус“№1, срещу ПГ „Иван Хаджиенов“.

В 11:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с жителите на Мъглиж в Дневен център „Зорница“, ул. „Иван Вазов“№10. На срещата ще присъстват кметът на община Мъглиж Господин Господинов и зам.-кметът и общински ръководител на ГЕРБ Методи Марков. В 11:45 часа те ще открият Информационен център в Мъглиж, площад „Трети март“№32

В 13:15 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат със служители и работници на фирма „Булметал“ АД в град Гурково. Срещата ще се състои на ул. „Прохода“ №37. Ще присъстват кметът на Гурково Иван Иванов и общинският ръководител на ГЕРБ Димитър Драчев.

В 15:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят град Раднево. Те ще се срещнат с жители на града в Общински център за култура „Нончо Воденичаров“, ул. „Георги Димитров“№2. С тях ще бъдат кметът на Раднево Теньо Тенев, зам.-кметът Димитър Желев и Румен Йовчев – общински ръководител на ГЕРБ в Раднево.

В 16:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с ръководството и служителите на фирма „Медина мед“ ООД. Събитието ще се проведе на „Хрищенско шосе“ №1. На срещата ще присъства и Емил Христов – общински ръководител на ГЕРБ и председател на ОбС Стара Загора.

В 17:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще се проведат разговор с шофьори от фирмите в Стара Загора, извършващи таксиметрови услуги. Срещат ще се проведе на служебен паркинг на стадион „Берое“.

В 17:45 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с жители на Стара Загора на централния пазар на града, ул. „Пазарска“ №4.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Стара Загора. В 18:30 часа на площада пред Община Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ №107 /при лошо време – в спортна зала „Иван Вазов“, ул. „Генерал Гурко“ 102/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Стара Загора кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Стара Загора ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3851 |24.10.2016 Ново проучване: Цецка Цачева с 10% пред ген. Радев . 2| 5393 |20.10.2016 Скандалната фраза, използвана от Цачева, не е на Джордж Бърнард Шоу . 7| 5273 |20.10.2016 Корнелия Нинова: Госпожо Цачева, извинете се!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads