Реклама / Ads
0| 3342 |26.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Казанлък: Ще насърчавам политиките в интерес на хората

.
Над 7 млн. лева се отпускат от правителството на Бойко Борисов за нуждите на болници в различни населени места в страната. Друга много добра новина от днес е, че пенсионерите с доход до 300 лева ще получат коледни надбавки в размер на 40 лева. Така ще бъдат подпомогнати над един милион и 200 хиляди пенсионери.
 
Като президент и вицепрезидент ние с Пламен Манушев ще насърчаваме всички политики на институциите и на местните власти, които работят в интерес на хората. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на откриването на реконструирано междублоково пространство в Казанлък.

Тя посочи още, че за продължаването на Националната програма за енергийна ефективност ще се осигуряват по 1 милиард годишно от правителството. „223 милиона повече ще има догодина за образование. Отпускането на тези средства е възможно, благодарение на по-високата събираемост на данъците, на усилията на правителството и на премиера Борисов в борбата с контрабандата“, обясни Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент подчерта, че българската нация е била силна, когато е била единна. „Заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за единна, образована и просперираща нация. България трябва да продължи да води балансирана и активна външна политика, основана на националния интерес. Ако ни гласувате доверие на 6-ти ноември, аз ви гарантирам, че няма да се променим към хората и ще работим в интерес на всички български гражданите“, категорична бе Цецка Цачева

„Подкрепата на толкова много хора ни дава надежда, че за първи път в историята на България ще изберем първата жена президент. Няма да ви предадем, ако получим вашето доверие“, допълни кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев пред жителите на Казанлък.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3852 |24.10.2016 Ново проучване: Цецка Цачева с 10% пред ген. Радев . 2| 5393 |20.10.2016 Скандалната фраза, използвана от Цачева, не е на Джордж Бърнард Шоу . 7| 5275 |20.10.2016 Корнелия Нинова: Госпожо Цачева, извинете се!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads