Реклама / Ads
0| 3244 |26.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Гурково: Като президент ще насърчавам законодателните инициативи, които защитават интереса на бизнеса

.
Нашата цел е да имаме все по-образована нация, която да намира добра професионална реализация. Трябва ни добро законодателство, което да защитава интереса на бизнеса. Необходимо е държавата да насърчава българските предприемачи и да осигури добро данъчно законодателство, което да улеснява чуждестранните инвестиции у нас.
 
Това каза Цецка Цачева по време на среща с работници в завод в град Гурково. „Неслучайно залагаме на дуалното обучение в българските училища. По този начин децата ни имат възможността да се учат на труд и добиват необходимия опит. Само така младите хора ще си намират по-лесно работа, а бизнесът ще има по-квалифицирани кадри“, обясни тя. Цачева изказа добрите си впечатления от модерното предприятие в Гурково.

Кандидатът на ГЕРБ за президент призова присъстващите да не се поддават на манипулациите относно бежанците, спускани в общественото пространство от политическите опоненти на партията. „Правителството на Бойко Борисов прави всичко възможно за защита на държавната граница, получаваме и необходимата подкрепа от Европа. Доказателство за това са 160-те милиона евро, които България получи от ЕК за защита на външната европейска граница“, обясни Цецка Цачева. Тя подчерта, че единството на българската нация е в основата на развитието на държавата.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов благодари на жителите на Гурково за подкрепата към кмета Иван Иванов. По думите му, това е ясен знак за доверието на хората за ГЕРБ. „Днес сме тук, за да поискаме подкрепата ви отново. Трябва да гарантираме стабилността на държавата и на бизнеса с номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев“, каза той. Цветанов бе категоричен, че Цецка Цачева ще бъде истински обединител на нацията.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи още, че президентската двойка на ГЕРБ ще работи за българите в чужбина. „Днес тук се запознах с няколко бесарабски българи, които чакат гражданство. Смятам, че те трябва да бъдат част от развитието на силна и просперираща България“, каза Цветан Цветанов.

 

Според вицеадмирал Пламен Манушев стабилността на държавата е изключително важна, за да работят предприятията, да се използват еврофондовете и за да бъде възможно парите от борбата с контрабандата да влизат в държавни бюджет. „Ето това е просперираща държава. С избора си на 6-ти ноември вие трябва да гарантирате стабилността на правителството на Бойко Борисов, което работи в интерес на всички български граждани“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

 

„Като вицепрезидент ще работя за даването на гражданство на хората, които имат българско самосъзнание. Ще направя всичко възможно да ускоря процеса за тях, за да се чувстват равноправни български граждани“, каза още Пламен Манушев. На събитието присъстваха евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, Иван Иванов –кмет на община Гурково, депутати и общински съветници от ГЕРБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3477 |26.10.2016 Ева Паунова в Казанлък: Цецка Цачева е гарант за възходящата линия на икономическо развитие на България . 0| 3229 |26.10.2016 Цачева в Мъглиж: Диалогът с гражданите ще лежи в основата на всички решения, които взимам . 0| 3340 |26.10.2016 Цачева в Казанлък: Ще насърчавам политиките в интерес на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads