Реклама / Ads
0| 3108 |26.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Раднево: Политическата стабилност е необходима, за да продължи възхода на общините в България

.
Президентските избори са много важни, защото те могат да дадат допълнителна гаранция за развитието на България. Общините в страната разчитат на политическата стабилност, за да продължи възхода им. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Раднево.
 
Той призова присъстващите да не се поддават на манипулации и внушения. „В тези избори опонентите ни си служат с много популизъм. Всички трябва да погледнем назад, да оценим постигнатото и да направим своя избор. Румен Радев ни предлага същата алтернатива, каквато ни предложиха БСП и ДПС с Пламен Орешарски. Хората знаят, че БСП съсипва общините, а ГЕРБ гради – това е видимо във всяко населено място“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че фона на бежанската криза не трябва да се допуска дестабилизация. „Благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов извоювахме 320 милиона лева от Европа за сигурността на границата. Трябва да гарантираме сигурността и стабилността на страната с избора си на 6-ти ноември за президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев“, заяви Цветан Цветанов. По думите му, това е силният тим, който ще гарантира, че всяко населено място в България ще продължи смело напред в развитието си. „Цецка Цачева доказа, че има всички качества да бъде обединител на нацията като първата жена председател на Народното събрание. Вицеадмирал Пламен Манушев е дал 40 години от живота си за българската армия“, обясни още Цветанов.

Кметът на Раднево Теньо Тенев подчерта, че през 2013 година БСП, които са управлявали общината, са спрели концесионни договори за 10 милиона лева. По думите му, тогава Община Раднево е натрупала сериозни задължения. Тенев подчерта, че Общината не е фалирала, благодарение на ГЕРБ, защото въпросът е бил разрешен от правителството на Бойко Борисов. Кметът заяви още, че без намесата на правителството Раднево в трябвало да връща 20 милиона за пречиствателната станция.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3243 |26.10.2016 Цветан Цветанов в Казанлък: Политическата стабилност е важна за бизнеса . 0| 3436 |25.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора . 0| 4248 |25.10.2016 Цветанов в Елхово: Нашата основна цел е висока избирателна активност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads