Реклама / Ads
0| 3348 |26.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева: В Старозагорска област се виждат резултатите от управлението на Бойко Борисов

.
Kандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева, Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът Ева Паунова, кметът на Стара Загора Живко Тодоров и депутати от ГЕРБ се срещнаха с работниците във фирма-вносител на автомобилни гуми в Стара Загора.
 

„В Старозагорска област се виждат резултатите от двете правителства на Бойко Борисов. Направено е много за развитието на региона. Днес кабинетът отпусна над 7 милиона за болниците в страната, включително за многопрофилната старозагорска болница“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент на България Цецка Цачева. По думите й, ако държавата отново започне да се люшка, администрацията ще започне да боксува и България ще се върне години назад в развитието си. „Нека не забравяме горчивия опит от времето на кабинета „Орешарски“. Разчитаме на подкрепата на всички избиратели и вярвам, че ще гласуват с номер 17 в бюлетината“, заяви Цачева.

„Исторически погледаното европейският ни избор на развитие е най-правилният път. Посоката е вярна, не се съмнявайте в това. Трябва да надграждаме, да работим за по-високи доходи и по-висок стандарт на живот. Това ще бъде възможно, само ако не сменим посоката. Като президент Цецка Цачева ще брани националния идеал“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.

 „Положителната оценка, която ни дават от бизнеса, означава, че сме постигнали стабилност в държавата, предвидимост и силна местна власт. Правим тази кампания лице в лице, за да противодействаме на популизма и на лъжите. С действията си и с ежедневната си работа доказваме, че не искаме да разделяме обществото, а да обединяваме нацията. Когато има работещ парламент, стабилно правителство, силна местна власт и добър президент ще реализираме още много успешни политики“, обясни Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3439 |25.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора . 0| 3466 |24.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Ямбол . 0| 3424 |24.10.2016 МГЕРБ-София област подкрепи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads