Реклама / Ads
0| 3522 |26.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева: Като президент ще работя за това всички населени места в страната да се развиват едновременно

.
Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът Ева Паунова, кметът на Стара Загора Живко Тодоров и депутати от ГЕРБ разговаряхме и с шофьори от фирми в Стара Загора, извършващи таксиметрови услуги.
 
„Всички граждани във всички региони на България искат да живеят в градове като Стара Загора. Като президент ще работя за това всички населени места в страната да се развиват едновременно“, заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. По думите й, местната власт трябва да продължи да води диалог със силната централна власт и всички да взимат правилните решения в интерес на гражданите, за да може страната ни да се развива към по-добро. „Вашият кмет Живко Тодоров е пример за работещ и успешен млад човек. Той е доказателство, че в ГЕРБ даваме шанс на знаещите и можещите“, заяви Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент подчерта, че с избирането й за президент на 6-ти ноември старозагорци трябва да подкрепят стабилността в България. „Всички искаме да няма кризи, да няма спиране на работата на институциите, да няма предсрочни избори и фалити на банки. Затова трябва да продължим да водим България по евроатлантическия път и тази посока категорично не подлежи на подмяна. Аз и Пламен Манушев ще сме гарант за европейското развитие на България“, каза тя.

Като пример за ползите от стабилността на държавата Цачева даде увеличената събираемост на приходите от борбата с контрабандата и сивата икономика, благодарение на  които днес правителството на Бойко Борисов е отпуснало коледни добавки от 40 лева към пенсиите на над един милион и двеста хиляди пенсионери. „Освен това, се отпускат средства за ремонт и ново оборудване на редица болници в страната, една от които е старозагорската. Пример за последователното отстояване на националния интерес е и постигнатото днес споразумение, с което България спестява 90 млн. лева по арбитражното дело за реакторите за Белене“, заяви Цецка Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев подчерта, че хората могат да бъдат спокойни за сигурността на семействата си, защото българското правителство полага всички усилия за опазване на границата ни. Той подчерта, че с отпуснатите 160 млн. евро от Европа ще бъдат закупени допълнително оборудване, технически средства и автомобили, необходими за охраната на външната граница на ЕС. „Длъжни сме да запазим евроатлантическия курс на България, нашето място е в ЕС и НАТО и всички, които поставят под въпрос това, не защитават националния интерес. Тези хора не могат да бъдат обединители на нацията“, каза вицеадмирал Манушев.

 

Цветан Цветанов благодари на кмета на Стара Загора Живко Тодоров за усилията, които полага за развитието на града. „Стабилната местна власт е гаранция за възможността за сътрудничество с централната власт, качественото усвояване на европейски средства и развитието на населените места. Живко е истинският пример, че когато институциите работят в диалог взимат правилните решения в интерес на  българските граждани“, обясни Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова таксиметровите шофьори да подкрепят Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината, за да участват активно в запазването на сигурността на държавата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7543 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2795 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7428 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7670 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads