Реклама / Ads
1| 3766 |26.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Стара Загора: Номер 17 в бюлетината ще гарантира европейския път на развитие на България

.
Когато в държавата има политическа криза, животът замира. Затова всички български граждани трябва да се ръководят от разумния избор на 6-ти ноември и да изберат номер 17 в бюлетината. Като президент и вицепрезидент ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще бъдем гарантът за това, че България няма да се отклони от европейския си път на развитие. Ще работим за образована и просперираща нация, която живее в стабилна и сигурна държава.
 
Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Стара Загора. „Днес правителството на Бойко Борисов взе решение да отпусне 7,2 милиона лева като допълнителни средства за ремонтни дейности и нова техника за редица болници в страната, сред тях е и тази в Стара Загора. Тези средства са за подобряване на здравните грижи“, обясни Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че по време на кампанията се среща с хора от цялата страна. „Аз искам да видя да се развиват всички региони на България, така както се развива Стара Загора. Българските граждани трябва да се работят за просперитета на своите населени места. За да се случи това, трябва да продължим да следваме пътя на Европа, трябва да продължим със балансираната и активна външна политика, основана на националния ни интерес“, каза Цецка Цачева. Тя подчерта, че България се променя чрез мащабното строителство, което се извършва днес в страната. По думите на Цачева постигнатите резултати в страната са в интерес на всички български граждани. „Ние винаги сме защитавали интереса на хората, така ще остане и занапред, ако ни подкрепите. Нашата кауза е развитието на България“, категорична бе Цецка Цачева.

 

Според Цачева надеждната охрана на външната европейска граница е факт и усилията на правителството на Бойко Борисов в тази посока се признават от европейските партньори на страната ни. „Европейската солидарност ни е необходима, защото благодарение на доверието, което България има в момента, получихме 160 милиона евро за допълнителни технически съоръжения и осигуряване на всичко необходимо за защитата на българските граждани“, посочи тя.

Цецка Цачева обясни още, че президентът трябва да олицетворява единството на нацията. „Никога не съм делила хората и общините. Гражданите на България със своите различни етноси и вероизповедания дават многообразието на нацията. За мен приоритет е обединението на народа, защото в това е силата ни“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че всеки трябва да си даде сметка кое е правителството, което работи в интерес на гражданите и коя е местната власт, която показва видими резултати. „През 2013 г. опонентите ни отсъстваха от сблъсъка на идеи и платформи, липсваха им аргументи и затова създадоха аферата „Костинброд“. Те ни отклониха от единствения възможен път на развитие - европейският. 2013-2014 година бяха загубени години за България и за местната власт. Вратите на Министерски съвет бяха затворени за кметовете. По време на управлението си правителството на Пламен Орешарски успя да достигне дъното. Благодарение на хората, правителството на Бойко Борисов се върна на власт и успяхме да върнем страната по пътя на развитието. Когато има стабилна връзка между властите, резултатите са налице в цялата страна. Президентските избори ще гарантират стабилността на страната и управлението на премиера Бойко Борисов“, подчерта Цветанов.

 

Цветан Цветанов обясни, че 71 блока в Стара Загора се подготвят за саниране, а в 40 вече върви изпълнението на ремонтните дейности. „В община Казанлък ще бъдат санирани 17 блока. Правителството ще продължи Националната програма за енергийна ефективност, която се изпълнява успешно и благодарение на силната местна власт. На база на днешната стабилност правителството на Бойко Борисов планира отпускането на още 1 млрд. лева за продължаването на тази програма. Помним, че заради щетата, която нанесе Орешарски  дадохме над 2 милиарда лева за банката КТБ“, припомни зам.-председателят на ГЕРБ.

 

Председателят на Националния предизборен щаб подчерта важността на президентските избори за гарантирането на постигнатото до момента. „България се нуждае от президент, който да бъде обединител на нацията. С работата си Цачева доказа, че не дели общините и хората по никакъв признак – това е нейната сила. Вицеадмирал Пламен Манушев е достоен български офицер и патриот. Аз съм убеден, че това е най-добрият екип, който ще победи на 6-ти ноември. Това ще бъде победа за сигурността на България“, заяви още Цветан Цветанов.

 

Вицеадмирал Пламен Манушев изказа признателността си към делото на героите от Стара Загора, воювали в състава на 8-ма Тунджанска дивизия и другите славни войни, дали живота си за България. „Делото на дедите ни е урок за родолюбие. България е била невероятно силна преди 100 г., защото е била единна – трябва да върнем този истински дух“, каза кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент. Манушев посочи, че залогът на изборите е ориентацията на страната ни. „Корабът ни не трябва а губи посоката си, трябва да продължим да вървим наравно с европейските народи. България трябва да остане стабилна, мирна и просперираща държава“, каза още Пламен Манушев.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров обясни пред жителите на Стара Загора, че развитието на общината е пряко свързано със стабилността на правителството на Бойко Борисов. „Трябва да продължим да работим за това градът ни да става все по-добър и успешен и да продължим да се изкачваме в класациите на европейските градове. Подготвили сме тотален ремонт на пешеходната зона в Стара Загора, за да й дадем истински европейски вид. Предвиждаме рехабилитация на парка „Аязмото“, ремонт на улици и тротоари в редица квартали, които от дълги години се нуждаят от обновяване. Подготвили сме се да ремонтираме спортни зали и културни институти. Ще продължим да изпълняваме Националната програма за енергийна ефективност. От стабилността на правителството зависи довършването на новия парк в Стара Загора, който ще бъде разположен на 130 декара площ. Стойността му е 5 милиона лева. Нуждаем се и от подкрепата на президента, който винаги ще ни приема и ще ни подкрепя“, заяви Тодоров.

 

По думите на Живко Тодоров, той никога не подкрепя хора, които не познава лично. „Познавам Цецка Цачева добре – тя е човек с морал  добро сърце. Сигурно има много експерти в държавата, които разбират много от военно дело, но на тях им липсва човещината. Знам, че Цачева я притежава и затова ще я подкрепя с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември. Призовавам ви да го направите и вие, за да не изгубим инерцията, която сме набрали в изпълнението на политики за хората“, каза още кметът на Стара Загора.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 14743 |26.10.2016 Д-р Михайлов: Борисов ще преживее първия си зрелищен провал, ако Цачева загуби . 1| 3848 |24.10.2016 Ново проучване: Цецка Цачева с 10% пред ген. Радев . 2| 5385 |20.10.2016 Скандалната фраза, използвана от Цачева, не е на Джордж Бърнард Шоу

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads