Реклама / Ads
0| 3808 |26.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Хасково

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Хасково на 27.10.2016 г. /четвъртък/.
 
Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Хасково и народен представител Делян Добрев, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова  и народния представител Евгения Ангелова.
В 10:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с ръководството и служителите на винарна „Катарджина Естейт“ в Свиленград. Срещата ще се проведе в местността „Бялата пръст“. Ще присъства и Иван Андреев – общински координатор на ГЕРБ в Свиленград.
В 10:35 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще се срещнат с учителския колектив на Професионална гимназия „Христо Ботев“ в Свиленград, ул. „Ал. Стамболийски“ №13.
В 11:05 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с жители на Свиленград в зала на ресторант „Марица“, бул. „България“ 64.
В 12:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Харманли. Събитието ще се проведе в Клуб „1-ви картел“, бул. „България“№88. В 12:55 часа те ще посетят Клуба на пенсионера в Харманли, ж.к. „Тракия“ №12. На срещите ще присъстват кметът на Харманли Мария Киркова и Валентина Димулска – общински координатор на ГЕРБ.
В 14:00 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят Димитровград. Те ще разгледат обновения и ремонтиран комплекс на Градска библиотека „Пеньо Пенев“, ул. „Свети Климент Охридски“ №7.  С тях ще бъдат Иво Димов – кмет на Димитровград и общински съветници.
В 14:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще присъстват на връчването на наградата „Читател на годината“ на Градска библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград, ул. „Свети Климент Охридски“ №7.
В 14:30 часа те ще се разходят из „Бабин пазар“ в Димитровград и ще разговарят с производители на селскостопанска продукция от региона. Пазарът се намира в квартал „167“.
В 15:00 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще присъстват на откриването на ж. п. гара „Димитровград“, бул. „Димитър Благоев“ №2.
В 16:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще присъстват на отслужване на молебен по повод началото на възстановяването на строителните дейности на православен храм „Свети Иван Рилски“ в квартал „Орфей“ в град Хасково. Събитието ще се проведе на кръстовището на бул. „Г. С. Раковски“ и ул. „Ком“, срещу блок на ул. „Ком“2, вход Г. Ще присъства кметът на Хасково Добри Беливанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7543 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2795 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7428 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7669 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads