Реклама / Ads
12| 36497 |27.10.2016 ГЛАСЪТ

11 доказателства, че Бойко Борисов е Бог. Четирите ”Б”

.
Източник: Художник: Тони Ганчев
Със следващите редове ще докажа, че премиерът Бойко Борисов е Бог. Време е да се сложат аргументите на масата и да спрат всякакви спорове по въпроса. Не, че има такива, но за всеки случай.
 
Според философи и теолози Бог притежава всезнание, вездесъщност, всемогъщество, всеблагост, божествена простота и вечност. Твърдят го авторитети като Св. Августин, Конфуций, Галилей, Ал Газали, Маймонид, Фройд, Юнг и др. Бог е закрилник на хората и съдник за техните деяния. Бог е всемогъщ. Бог знае и може всичко. Тъмата за Бог не е тъма, а тайните не са тайни. И щом Борисов е Бог – опичайте си акъла какво правите и говорите. Окото му е над вас/нас.

Българинът разсъждава практично. За него Бог е миш-маш от Бил Гейтс, Сталин, ЦРУ, КГБ и ДС, Тодор Живков, футбол по телевизията, безплатен обяд, порно, джакпот, държавна заплата, служебен автомобил, мързел. Бог е също всеки приказен персонаж, който изпълнява желания. Нещо като златната рибка, но без лимит. И да има имот на Олимп.

 

Да минем към доказателствата.

 

1. Буда (Сидхарта Гаутама Буда) - не правя никакво внушение - е царски син. Живял в разкош и богатство. Чак на 29 години напуска двореца и отива сред хората. Христос също е от знатно потекло – Авраамовия род през рода на цар Давид... Знатни младежи да се влеят сред народа е харабийско или нещо като експеримент. Докато Бойко Борисов е трябвало да извърви трънливия път от Банкя през Симеоново и охранителния бизнес до Олимп. Няма друг такъв случай в човешката история. Някои учени твърдят, че подобни екземпляри има колкото искаш в психиатрията, но от хора с 460 лева заплата какво друго да очакваш освен лъжи и манипулации. Освен това Буда, Аллах, Христос и пр. се ограничават с проблемите на духовното. Борисов изкарва на преден план материалното. Много добре му се получава. Да имаш ползи от „Булгартабак”, например, не е като да нямаш. С Виваком е същото. Ще кажете: това всеки го може. Вярно, но само един истински Бог може да го обясни с душевност и морал. Бог Борисов. 

 

2. Освен това Бойко Борисов успя да отгледа същество човекосвиня.  

 

3. Вместо да се бие с ламята и да лее кръв, Борисов се разбра с нея и си поделиха златната ябълка. Така хем Кремъл и Вашингтон са сити, хем и Ердоган доволен. Къде пази своя дял – в Банкя или в Лихтейнщайн – Божа Му работа. Да не си пъхаме носа в Божиите работи.

 

4. Казват, че Боговете знаели всичко. Няма начин. Те са разчитали само на изповедта като източник на информация. А от една изповед освен изневери, дребни кражби, убийство от ревност или прекаляване с винцето – друго не можеш да очакваш. Никой не се изповядва, че е откраднал цяла държава. Борисов разполага с МВР, прокуратура, служби, доносници и съгледвачи, които му докладват. Не му трябват признания – ако иска може да лепне всякакви грехове, на когото си поиска. Не вярвате ли?...   

 

5. Историята знае 18 кръстоносни похода. Участниците в тях са около 800 000: рицари, монаси, селяни и пр. На повече от половината костите са разпиляни по трасето до Йерусалим. Казал папа Урбан II „Dieu lo volti” – Бог го желае! – и айде юруш. Борисов промени нещата и Бог го желае стана Аз желая. И само той дава. Схващате ли накъде бия? Дадох милиони за магистрали, пречиствателни станции, стадиони, спортни зали, театри, детски градини... Дава и обществените поръчки и парите по европрограмите. Резултатът: близо милион кръстоносци под знамето на ГЕРБ. Партийни членове, чиновници, служители в МВР, службите и прокуратурата, кметове, общински съветници и служители, областни администрации, служители и бачкатори от фирмите, допуснати до божиите дарове. Прибавете хиляди футболни фенове на поне 5-6 отбора, чиито собственици са задължени на Борисов. Прибавете на всички тези рицари семействата и близките и ще получите милионна армия.

 

6. Бог е заобиколен от светии и полубожества. Ако махнем именните дни, за какво друго ги ползваме. Борисов е ограден от олигарси и това дава конкретни резултати. Ако им потрябват определени светии, дават някой лев за манастир или църква – от бюджета, не свои – и въпросът е решен. Затова все по-често Господ в молитвите е изместен от Борисов.

 

7. Борисов направи депутати хора, които не стават и за чеп за зеле. Някога Адам трябваше да се лиши от реброто си, за да направи от него Бог Ева. Борисов този номер го прави с всякакъв мат’рял. Властелинът на пръстените и Хари Потър ряпа да ядат.  

 

8. Говори се, че Зевс е вложил в хората срама и съвестта. Това били две от големите разлики от животните. И какво постигна? Едни терзания, войни, битки за чест и достойнство. Борисов освободи своите кръстоносци от срама и съвестта и работата потръгна юнашки. Освен това се сплотиха.  

 

9. Освен това Зевс е имал сексуални отношения с 11 жени, а Бойко тази норма я изработва за месец. Така се носят легендите. Истински миньор, стахановец, Найда Манчева на сексуалния стан... По тази линия Христос дори не го търсете – сякаш е лишен от либидо...

 

10. Българите са най-бедни, най-болни в ЕС. България е най-корумпирана. Смъртността е най-висока в България. Най-ниските заплати и пенсии пак са в България. В същото време банките ни са супер, финансите процъвтяват, икономиката расте, а държавата е по-стабилна отвсякога. Така казва Борисов, а той никога не лъже. Ни-ко-га! Затова е най-големият Бог.

 

Хората винаги се смеят на истината, защото винаги са предпочитали лъжата. Това е 11-то доказателство, че Борисов е Бог. По този критерий е ненадминат. Свръхестествен, необятен – демиург на вселената.


И ако светът се фука напоследък с някакво си 4G в мрежата, то какво да кажем ние, като си имаме 4Б?! Бог Бойко Борисов от Банкя. 4Б – запомнете и палете свещи. Хей, не в пясъчното сандъче, там е за умрелите...

Понякога събитията се развиват по-бързо, отколкото са планирани. Знам го от опит. Някои си мислеха, че сагата на Марио Пузо ще завърши с "Четвъртия "К", но не - имаме вече Четирите "Б" - 4Б. Прав е Дядо Вазов - и ний сме дали нещо на света...

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 79152 |15.10.2016 Отворено писмо до Бойко Борисов: Сезонът на палачинките . 2| 12320 |01.10.2016 Ден за размисъл на Борисов за мазните борби . 0| 20336 |13.09.2016 Борисов, признай провала с имигрантите!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads